Hoe te reageren op de scheiding Papers Being Served

February 25

Hoe te reageren op de scheiding Papers Being Served

Zodra geserveerd met scheiding papers, hebt u de wettelijke verplichtingen die je moet de neiging om in redelijk korte snelheid. Echtscheiding-documenten bevatten zowel een verzoekschrift of een klacht voor echtscheiding, een document dat de beweringen van uw echtgenoot schetst. De documenten bevatten ook een dagvaarding, een vorm van de rechtbank waar de zaak van de echtscheiding werd ingediend. De dagvaarding stelt een termijn waarop u een antwoord op het verzoekschrift van de echtscheiding, volgens de American Bar Association sectie van de wet van de familie moet indienen. Bescherming van uw belangen in het geval van een echtscheiding moet u begrijpen hoe u moet reageren op de scheiding papers wordt geserveerd.

Stap 1

Een antwoord of reactie formulier verkrijgen bij de griffie van de rechtbank waar de zaak van de echtscheiding werd ingediend. In bijna alle rechtsgebieden, is dit type formulier verkrijgbaar bij van de griffie. Op sommige locaties onderhoudt het Hof een website uit die u van dit formulier downloaden kunt.

Stap 2

Vul het antwoord, waarin uw reacties op de beschuldigingen en twisten gemaakt door uw echtgenoot. De griffier geeft instructies om te helpen bij dit proces. Het document ondertekenen en krijgen een legaliseren van uw handtekening.

Stap 3

De voltooide antwoord of reactie op de griffie van het Hof voor indiening retourneren Leveren van het document in persoon of mail het naar de griffier. Als u kiest voor mail het formulier, het gebruik van gecertificeerde levering, retourontvangst opgevraagd. Dit soort mailing kunt u bevestigt de ontvangst van het antwoord of de reactie van de griffier.

Waarschuwingen

  • Controleer of de deadline op de dagvaarding waaraan u een antwoord of reactie op de papieren van de scheiding moet indienen. Als u niet om te reageren op de papieren van de echtscheiding in een tijdig, loopt u het risico van het Hof toekenning van uw echtgenoot een verstekvonnis. Een verstekvonnis is een uitspraak in het voordeel van uw echtgenoot met geen aandacht van uw positie op de echtscheiding verband houdende kwesties.

Tips

  • U behouden het recht om jezelf te vertegenwoordigen in het geval van een echtscheiding. Houd er rekening mee dat dit soort procedure ingewikkelde wetten en procedures van de rechtszaal impliceert. Uw beste belangen die kunnen zijn het best gediend als u huren van een advocaat. De American Bar Association voorziet in middelen die u helpen vinden van een advocaat.

gerelateerde artikelen