Hoe lang duurt het om echt Buff krijgen?

June 6

Hoe lang duurt het om echt Buff krijgen?

Veel mensen graag een lichaam vergelijkbaar met de physiques die de covers van fitness tijdschriften genade hebben, maar het proces van getting there kan een beetje overweldigend schijnen. U weet waarschijnlijk dat krijgen echt buff dieet en opleiding toewijding vergt, maar een paar andere variabelen een grote rol spelen. Iedereen is anders en de tijd die het duurt om buff zal variëren van persoon tot persoon.

De variabelen

De variabelen die invloed hebben op hoe lang het duurt om een buff lichaam te krijgen zijn lichaam type, leeftijd, geslacht en fitness niveau. Jongere mensen reageren meestal de snelste op de opleiding als gevolg van de snelle niveaus van cellulaire reparatie en hoge groei-hormoonniveaus. Mannen doorgaans sneller dan vrouwen winnen spier en natuurlijk sla minder lichaamsvet, die hen een voorsprong geeft. Tot slot, wie heeft een atletische geschiedenis of nog in relatief goede vorm vindt het kost veel minder tijd om buff dan iemand die nooit echt actief is geweest.

Zo, hoe lang?

Met alle variabelen in aanmerking genomen, hoe lang duurt het u om buff hangt af van hoeveel u wilt verliezen lichaamsvet en hoeveel spier massa u wilt krijgen. Een veilige tarief van gewichtsverlies is gemiddeld één tot twee ponden per week of één tot twee procent lichaamsvet per maand. Als u ook probeert om spieren te krijgen, verwachten te krijgen één tot twee pond van vetvrije massa per maand, als je een beginner tot beginnende lifter.


gerelateerde artikelen