Hoe te stoppen met het drinken van Coca-Cola & afvallen

October 15

Hoe te stoppen met het drinken van Coca-Cola & afvallen

Als je een heleboel Coca-Cola en andere frisdranken in de loop van de dag drinkt, kan gewichtsverlies kan moeilijk zijn. Een 12-oz. blikje Coca-Cola bevat 140 calorieën. Naast het maken van dieetveranderingen en uitsnijden van soda, die u wilt aanbrengen van tijd om te oefenen elke dag. U moet uit 45 tot 60 minuten de meeste dagen van de week om te vermageren, volgens de website WomensHealth.gov te werken. Spreken met uw arts over het controleren van uw gewicht als je dieet te maken en oefenen van wijzigingen.

Stap 1

Overschakelen naar cafeïnevrij Coca-Cola als u het moeilijk vinden om volledig uitgesneden frisdrank uit uw dieet. De cafeïne in Coca-Cola verslavend kan zijn en kan brengen op ontwenningsverschijnselen, volgens CBS Nieuws HealthWatch. U kan het drinken van veel frisdrank te krijgen van uw cafeïne vast en consumeren van lege calorieën in het proces. Door over te schakelen op cafeïne-vrij, werkt u over het doorbreken van de verslaving.

Stap 2

Handel één blikje Coca-Cola elke dag voor Diet Coke. Diet Coke zero calorieën heeft en zal geen belemmering vormen voor uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

Stap 3

Knip alle regelmatige rassen van Coca-Cola uit uw dieet. Als u stopt met drinken dagelijks vijf blikjes Coca-Cola, zijn u het verminderen van uw inname door 700 calorieën.

Stap 4

Zelfs gezonder dranken drinken. Hoewel dieet frisdrank uw calorie-inname verminderen, kunt u drankjes met meer voedingswaarde. Suggesties geboden door de MayoClinic.com omvatten afgeroomde melk, water en 100 procent Vruchtendrank. Om het water meer smaak zonder extra calorieën, smaak met plakjes citroen- of limoensap.

Stap 5

De rest van uw dieet te veranderen. Naast het vermijden van frisdranken, moet u om gezonde voedingskeuzes om gewicht te verliezen. Vermijd voedsel hoog in calorieën en verzadigde vetten. Eten voornamelijk mager vlees, fruit, groenten, gehele korrels en vetvrije variëteiten van zuivelproducten.


gerelateerde artikelen