Verheffende kinderactiviteiten

July 31

Verheffende kinderactiviteiten

Net als volwassenen moeten kinderen zien en horen positieve en opbeurende berichten die hen motiveren om te geloven in zichzelf en proberen om hun dromen te bereiken. U kunt uw eigen kind inspireren door haar activiteiten met een aangepast aan de leeftijd dat leren liefdevolle zichzelf, wordt een positief persoon en een teamplayer wordt.

Positieve boodschap boeken

Lees aangepast aan de leeftijd fictie en non-fictie boeken die een positieve, opbeurende boodschap aan uw kind hebben. Voor kinderen leeftijden 4 en omhoog, check out "Only One You," door Linda Kranz, waarin een visje wijsheid krijgt van zijn ouders die hem bij zijn leven begeleiden zal. Ook voor kinderen 4 en hoger, "hebben u ingevuld een emmer vandaag? A Guide to dagelijks geluk voor kinderen"door Carol McCloud leert kinderen de voordelen van het tonen van vriendelijkheid en liefde voor anderen. Voor kinderen leeftijden 6 en omhoog, "ik een heleboel dingen," door Dianna L. Grayer, Ph.D. ben, leert kinderen hoe te denken positief over zichzelf en hoe te houden negatieve gedachten weg. Voor kinderen van 9 en hoger, "Durven droom!: 25 buitengewone leven," door Sandra McLeod Humphrey, onderzoekt het leven van de vroegere en huidige Amerikaanse en wereld figuren die in zichzelf geloofde om hun dromen uitkomen.

Positieve familie-activiteiten

Het bevorderen van positieve familie-activiteiten die uw kind gevoel van identiteit te bevestigen en de plaats binnen de familie-eenheid. Dit kan zo eenvoudig zijn zoals hebbend een per Spelletjesavond met alleen het gezin, of zo uitgebreid als een maandelijkse familie uitje-weekend. Een ander idee is om te helpen uw kind maken een stamboom van haar directe familie. Laat haar zo creatief als ze zou willen en het geven van haar foto's van iedereen, inclusief zichzelf. Oudere kinderen schrijven tussen de foto's welke elk gezinslid geeft aan haar en ook wat ze geeft terug aan hen hebben.

Verheffende teamactiviteiten

Of uw kind zich op een sportclub of een jeugdgroep of iets dergelijks, kan teambuilding activiteiten motiveren en inspireren van de groep om beter samen te werken aan haar doelstellingen. Als u toegang tot een fitnessruimte hebt, is een idee om de kinderen staan op een lage Evenwichtsbalk. Als je er geen hebt, gebruikt u een lange strook van karton met een breedte van dezelfde grootte van een evenwichtsbalk. Een kind aan de ene kant moet je naar de andere kant zonder iemand aan te raken de vloer. De kinderen hebben samen te werken en te communiceren om iedereen aan het eind. Maak een hindernissenparcours voor een andere activiteit, en blinddoek de persoon gaat erdoor. De andere kinderen moeten direct de geblinddoekte één doorheen de cursus. De kinderen hebben om erachter te komen welke de meest doeltreffende aanpak is: iedereen tegelijk schreeuwen of aanwijzing van een teamleider.

Verheffende individuele activiteiten

Positieve activiteiten instellen voor een kind dat naar beneden kan worden gevoel over haar capaciteiten of doelstellingen. Op het gebied van een laag plafond van uw huis, opblazen latex ballonnen met helium. Heeft uw kind Noteer doelen of dingen die dat ze wil bereiken. Vertel haar dat haar dromen alleen zo ver kunnen gaan zonder te geloven in zichzelf. Neem de ballonnen buiten en introductie hen één voor één in de lucht om haar te tonen dat wanneer ze in zichzelf gelooft, de mogelijkheden grenzeloos zijn. Voor een andere activiteit, help uw kind een alfabetboek van positieve affirmaties maken door meerdere pagina's van typen papier samen te nieten. Help haar denken aan iets positief over zichzelf voor elke letter van het alfabet. Bijvoorbeeld, "C" misschien wel "zorg", en "Q" misschien wel "spottende." U hoeft niet voor werkzaamheden daarop allemaal tegelijk. Ze kan blijven Vul willekeurig het boek in zoals ze leert of een positieve ontdekt, woord over zichzelf te bevestigen.


gerelateerde artikelen