Oefening verergeren een Hiatal Hernia?

September 25

Een hiatal hernia treedt op wanneer een gedeelte van je buik duwt omhoog door je middenrif de kleine opening, de onderbreking, die verantwoordelijk is voor het toestaan van de slokdarm naar de maag doorlaat. Wanneer een hiatal hernia optreedt, de onderbreking niet goed sluiten en maagzuur reist terug naar de slokdarm. Dit zorgt ervoor dat maagzuur, ontstekingen, zweren in de slokdarm en maag krampen. Oefening is één van de vele opties, zoals medicijnen, gebruikt voor de behandeling van symptomen van hiatal hernia. Helaas kunnen de verkeerde aard van de oefening verergeren de hernia.

Behandelen van symptomen met oefening

Volgens «««MayoClinic.com, niet de meeste mensen weten dat zij hebben een hiatal hernia tenzij er symptomen als brandend maagzuur aanwezig zijn. Oefening kan worden gebruikt voor de behandeling van hiatal hernia symptomen, samen met andere methoden zoals medicijnen en chirurgie in extreme gevallen. Oefeningen ter versterking van de buikspieren aan te spannen en het middenrif wordt verzacht hiatal hernia symptomen en helpen bij het voorkomen van toekomstige reoccurrences. Bovendien, zal cardio-oefeningen zoals wandelen helpen in het verliezen van overgewicht, een andere potentiële oorzaak van hiatal hernia.

Versterken buikspieren

Zwakke buikspieren geeft ook aanleiding tot hiatal hernia. De bekken strekking is een eenvoudige en veilige buik oefening te versterken van de buikspieren aan te spannen. Lig op je rug op de grond met je knieën licht gebogen en je voeten plat op de vloer. Druk op uw voeten in de vloer en til uw lagere achterkant en onderkant omhoog terwijl u uw bovenste terug en schouders tegen de grond gedrukt. Pauzeer bij de bovenkant van het verkeer, dan langzaam lager naar de beginpositie. 15 tot 20 herhalingen doen.

Ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen kan worden gebruikt voor het versterken van het middenrif, die verder hiatal hernia re-gebeurtenissen kan voorkomen en worden gebruikt voor ontspanning. Ontspanning kan helpen bij het verlichten van symptomen die kunnen het gevolg zijn van fysieke of emotionele stress, volgens Dr. Ben Kim. Een oefening van de ademhaling te doen thuis wil lag plat op een vloer op je rug. Neem een diepe adem zodat je longen vol zitten en je borst heeft uitgebreid. Versterken van uw buikspieren aan te spannen en dan blazen de lucht al je mond, om ervoor te zorgen dat je lippen zijn enigszins geopend zodat u eerst de lucht uit als u klap. Neemt diep adem en uitblazen verbetert ook de gezondheid van je longen naast versterking van je middenrif en ontspannen van het lichaam.

Waarschuwing

Hoewel sommige oefeningen een hiatal hernia helpen, kan sommige verergeren de voorwaarde, zoals oefeningen die druk op de bovenste buikstreek opvoeren. Volgens RefluxRemedy.com, Oefeningen houdt van salto's, push ups en crunches, en gewicht opleiding bewegingen houdt squats en deadlifts, plaats een verhoogd bedrag van druk op de bovenste buikstreek, waardoor de hernia te verergeren. In ernstige gevallen, kunnen individuen operatie voor de behandeling van een hernia hiatal nodig.


gerelateerde artikelen