Rugpijn, getrokken spier & maagklachten

January 16

Rugpijn, getrokken spier & maagklachten

Een rugpijn, spier- en overstuur maag trok zijn alle algemene symptomen die kunnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid van fysieke problemen. Veel van deze problemen kunnen worden voorkomen door het houden van jezelf fysiek fit, eten van een gezond dieet en nemen voorzorgsmaatregelen in uw dagelijkse activiteiten. Behandeling van deze symptomen is afhankelijk van de oorzaak en vereisen een bezoek aan uw gezondheid-zorgverlener. Zorg dat u identificeren van de oorzaak van je symptomen voordat u een behandeling kiest.

Rug pijn

Of uw probleem is te wijten aan botten, spieren, gewrichtsbanden of schijven, terug pijn is een van de meest voorkomende klachten gehoord door artsen. Afhankelijk van de oorzaak en uw fysieke gezondheid, kunnen symptomen variƫren van doffe pijn tot stekende pijn. Er zijn talrijke oorzaken voor pijn in de onderrug, met inbegrip van de spierspanning, een gescheurde schijf, artritis, osteoporose, onregelmatige botstructuur, kanker en spinale infectie. Structurele problemen en de stam worden vaak veroorzaakt door onjuiste heffen of levensstijl factoren, zoals obesitas, fysieke spanning of doen zittend werk. Veel rug pijn kunnen worden voorkomen door het behoud van een gezonde levensstijl, een goede houding en het gebruik van de juiste hijs technieken.

Getrokken spieren

Een getrokken spier, ook wel genoemd een stam, is het resultaat van de schade aan uw spiervezels of pezen. Chronische spanningen zijn gemeenschappelijk onder sporters en worden meestal veroorzaakt door een herhaalde beweging uit te voeren voor lange periodes. In tegenstelling, zijn acute stammen te wijten aan een specifieke incident waar u hebt u spier overbelast of ervaren een fysieke gevolgen van iets. Overgewicht of uit vorm verhoogt uw risico van spierspanning. Symptomen zijn onder meer spierpijn, kramp en zwelling. U kunt voorkomen dat spier stammen door te blijven fysiek fit, regelmatig stretching, warming-up voordat u oefenen en het dragen van beschermende kleding van de atletische.

Overstuur magen

Een maagklachten is moeilijk te diagnosticeren omdat er veel mogelijke oorzaken. Het mogelijk een probleem met uw maag of uw buik, waarin andere organen zoals de darmen, nieren, lever, milt en aanhangsel. Voorkomende oorzaken van overstuur magen zijn constipatie, diarree, infecties, wordt overvol, blindedarmontsteking of stress. Identificeren van de oorzaak, kunt u overwegen de ernst van je pijn, hoe het voelt wanneer u beweegt, of u hebt andere symptomen van de ziekte en hoe je je voelt na het eten. Als u niet de oorzaak van uw maagpijn of als de oorzaak is een ernstige zaak, neem dan contact op met een leverancier van gezondheidszorg.

Behandeling

Behandelingen voor terug pijn, trok spieren en buikpijn, is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de symptomen. Rug pijn zijn vaak thuis behandeld met rust en pijnstillers, of in meer ernstige situaties met fysiotherapie of chirurgie. Getrokken spieren moeten worden beoordeeld door een leverancier van gezondheidszorg, die een aangepaste behandeling kan aanbevelen. Veel gevallen kunnen worden behandeld met rust, ijs kompressen en elevatie, terwijl anderen chirurgie voorschrijven. Omdat er tal van redenen zijn voor het feit dat een last van de maag, is er geen standaard behandeling. Als de oorzaak is een obstipatie, kunt dan u behandelen met dieetveranderingen; Als de oorzaak de griep is, kunt dan u het behandelen met rust en medicatie.


gerelateerde artikelen