Grapefruit SAP Burn buikvet doet?

January 9

Grapefruit SAP Burn buikvet doet?

Hoewel geen voedsel letterlijk buikvet verbrandt--je lichaam voor die via een complexe oxidatieproces zorgt--suggereert enig bewijs dat grapefruitsap kan steun gewichtsverlies, resulterend in een naar verhouding kleine maag. Meer onderzoek is echter nodig, en de meest betrouwbare manier is om een slankere taille is nog steeds deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging te verminderen calorie-inname.

Grapefruitsap en gewicht

Grapefruit SAP Burn buikvet doet?

In een studie gepubliceerd in het "Journal of medicinale Food" in 2006, had onderzoekers onderwerpen consumeren een placebo of grapefruit in vers, SAP of capsule vorm. De fris-grapefruit-groep verloren een gemiddelde van 3,5 pond na 12 weken, terwijl de groep grapefruitsap 3.3 pond en de grapefruit-capsule groep 2,4 pond verloren. De placebogroep verloor iets meer dan de helft een pond, met vermelding van dat de grapefruit geholpen deelnemers afvallen. Onderzoekers dit effect niet kon verklaren, maar er rekening mee dat grapefruit verbeterd insulineresistentie.

Preloading met citroentoetsen SAP

Grapefruit SAP Burn buikvet doet?

Een andere studie, gepubliceerd in "Voeding en metabolisme" in 2011 gevonden dat "preloading" voor de maaltijd door het drinken van grapefruitsap, eten van grapefruit of drinkwater met extra calorie├źn te overeenkomen met de andere preloads geleid tot verminderde totale calorieverbruik en sneller gewichtsverlies. Nochtans, werkte het water even goed als grapefruit en grapefruitsap in deze studie.


gerelateerde artikelen