What to Wear naar een Mat Pilates-klasse

January 25

What to Wear naar een Mat Pilates-klasse

Vanaf de eerste inhalatie aan het laatste deel belichaamt een Pilates mat training een naadloze stroom van energie. In de loop van een typische klasse, zou je jezelf staande, vergadering en zelfs rollen. Op de mat droeg Joseph Pilates zelf meestal knus, korte broek gecombineerd met een vorm-fitting coltrui. Zijn studenten, van wie velen dansers, vaak onafscheidelijke maillots en leggings panty's waren. Hedendaagse klasse kledij is nog steeds sluiten-montage, maar niet helemaal zo onthullend.

Fit en materiƫle

Een van de fundamentele beginselen van Pilates is de juiste spier activering. Of u een op een met een trainer te op de hervormer werken, of deelnemen aan een mat klasse met 15 andere studenten, moet uw instructeur kunnen zien hoe u zich uw powerhouse, of de kern, de spieren om te starten beweging. Bovendien, vereisen een aanzienlijk aantal buikspieroefeningen u om te werken met je benen verhoogd in de lucht, of zelfs uitgebreid terug boven je hoofd. Bijgevolg, vorm-fitting broeken en tops zijn essentieel voor de training. Een mix van de stof van katoen, nylon en spandex kunt je kleren te rekken met, in plaats van beperken, uw verkeer.

Vrouwen kleding

Meeste vorm-fitting kleding gemaakt voor yoga of specifiek voor Pilates is geschikt voor een mat klasse. Vanwege de aard van de oefeningen en de stroom van de klasse is het mogelijk voor het genereren van vrij een beetje van lichaamswarmte tijdens een mat training, zodat body-skimming tanks of GLB-mouwen tops twee van uw beste opties zijn. Hoewel je instructeur zal kijken naar uw abdominale regio om ervoor te zorgen dat u de bewegingen correct uitvoert, hoeft niet je dragen een shirt dat je middenrif blootstelt. Shorts en capri-lengte broek zijn meer geschikt dan full-length broek vanwege de uitgebreide hoeveelheid been werk.

Mannen kleding

Mannen moeten ook streven naar vorm-fitting kleren dragen op de mat Pilates, om dezelfde redenen als vrouwen. Terwijl aantrekken van een paar fietsbroek een gemeenschappelijke aanbeveling voor mannen is, kunnen de zeem invoegen een beetje omslachtig op de mat. In plaats daarvan misschien een paar drie-quarter-lengte mannen lopende panty of een paar nonbaggy shorts wel de beste opties. Mannen yoga broek zijn meestal een beetje te ruim door de zitting en benen, maar een paar dichter-montage yoga broek met tapse poten kunnen een optie. Afzien van de losse T-shirts en opteren voor een close-fitting T-shirt of strakker mouwloos T-shirt.

Overwegingen

Vrouwen moeten kiezen voor ondersteunende, full-dekking sport BH's in plaats van hun dagelijkse bras. Sport BH's hebben geen metalen beugels die in je rug graven kunnen wanneer u uitvoert "rolling like een bal" en andere liggende oefeningen. Een paar ondergoed voorkomt u dat de instructeur en andere studenten uit een onverwachte zicht op uw intieme gebieden als je dragen shorts die niet volledig vorm-fitting. Vermijd kleding met ritsen, knopen en kappen, die allemaal in de manier waarop gedurende een mat training krijgen kan. Lange kettingen, armbanden en grote oorbellen kunnen ook ongemak veroorzaken. Pilates is het beste worden uitgevoerd met blote voeten. Als u de behoefte voelen om te dragen van de sokken, gebruiken de soort met slipbestendig rubber strips op de bodem.


gerelateerde artikelen