Golf Tips voor een rechter elleboog Downswing

December 2

Golf Tips voor een rechter elleboog Downswing

Een niet-coöperatieve rechter elleboog kan ruïneren een anders effectieve golfswing. Als u uw downswing start, moet u de elleboog houden van vliegen uit de buurt van uw lichaam. De vliegende elleboog leidt tot een over-the-top-beweging die meestal leidt tot slechte contact en schoten links wordt getrokken. Er zijn oefeningen die kunnen helpen bij het houden van uw rechter elleboog in plaats.

Compacte scharnier

Armen en ellebogen moeten slechts een korte afstand reizen tijdens de backswing, volgens Golf Tips. Het is essentieel om hen op de juiste plek voor de teruggang. Scharnieren van de rechter elleboog goed zal helpen om u op deze positie. Veel golfers de neiging om hun elleboog achteruit draaien wanneer de juiste positie scharnier, het creëren van een "L." Een rechter elleboog in deze positie zal toestaan u om door de bal op de juiste hoek te komen.

De denkbeeldige lade

Jim McLean van "Golf Digest" gebruikt het voorbeeld van een ober uitvoering van een denkbeeldige bakje om te illustreren recht-elleboog positie in een één-arm boor die hij beveelt. De boor begint door uw linker arm achter uw rug te houden als u uw standpunt in te nemen. Praktijk swingen de club terug en door met de rechterhand totdat u kunt onderhouden een positie aan de top met de schacht van de club wees op de doelgroep en de arm gebogen in de vorm van een "L" aan de elleboog te vergemakkelijken van de juiste positie in de teruggang.

Plooi van een Golf-handschoen

Golf Help suggereert een verkorte, elleboog aan elleboog swing naar adres vinden van de juiste positie en de beweging voor de rechter elleboog. Beginnen met het tegoed van een golf-handschoen onder uw juiste bovenarm. Verzendadres, swing terug alleen wat betreft de greep van de club, het bereiken van de hoogte van de ellebogen en vervolgens omlaag door de bal naar hetzelfde punt aan de follow-through kant. Bewaar de handschoen op plaats tijdens de gehele swing en u zult de opleiding van uw lichaam voor juiste elleboog controle in de teruggang.

Linker boor

Phil Ritson "Golf" tijdschrift suggereert een ander soort one-arm praktijk voor de rol van de rechter elleboog. Plaats de achterkant van de linker kant onder je rechterarm, tussen de elleboog en de schouder. Druk de achterkant van de vingers van de linkerhand tegen de rechterarm als je de club terug te naar de top nemen. Dit zal niet alleen helpen het verbreden van de golfschommeling, maar het zal ook plaats de elleboog in de juiste positie voor de downswing.


gerelateerde artikelen