Kan ik nemen multivitaminen met eiwit poeder?

November 20

Kan ik nemen multivitaminen met eiwit poeder?

Met behulp van eiwit poeder samen met een multivitamine supplement kunt verbetering van de gezondheid, terwijl het verkrijgen van het gewicht of de spieropbouw. Eiwit poeder bevat het eiwit stof, die het lichaam nodig heeft ter ondersteuning van de productie van rode bloedcellen, het immuunsysteem en gezonde weefsels in het lichaam. Verschillende vitaminen en mineralen binnen multivitaminen worden gebruikt voor dezelfde functies. Volgende keer dat u een smoothie, mengen in uw Multivitamine en start vandaag uw gezondheid stimuleren.

Multivitamine voordelen

Multivitaminen bevatten alle vitaminen die nodig zijn om goede gezondheid te ondersteunen en bevorderen van de groei en ontwikkeling. Multivitamine supplementen bevatten mineralen en vitaminen die nodig zijn voor het oog, zenuw, bloed, spieren, skelet en orgel gezondheid. Sommige multivitamine combinaties worden gemaakt specifiek voor bepaalde doeleinden, zoals nagel of haar groei, of ter ondersteuning van een vrouw, de behoefte aan bepaalde vitaminen toegenomen tijdens de zwangerschap. Multivitaminen kunnen helpen aanvullen voeding bij mensen die niet regelmatig eten of medische aandoeningen hebben.

Multivitamine formulieren

De meeste multivitaminen worden verkocht in capsule of tablet vorm. In bepaalde omstandigheden zijn mensen niet kunnen slikken capsules, dus multivitamines ook in kauwtabletten vorm gevonden zijn. Kauwtabletten multivitaminen bevatten de dezelfde vitaminen die in normale multivitamine-capsules. Multivitamines zijn verkrijgbaar in capsule-, poeder- en vloeibare vorm.

Eiwitten en multivitamine combinatie

Hoewel u multivitamine poeder met uw eiwit poeder mengen kunt, bevatten sommige proteïne poeders al multivitaminen. Volgens Mercola Meng sommige ouders vloeibare vitamine in hun kinderen eiwit shakes. Volgens de website van de spier- en kracht, bepaalde eiwit poeders zoals maaltijd vervangende shakes, bestaan uit een mix van zowel eiwitten en multivitaminen. Zij ook toevoegen dat atleten multivitaminen met hun eiwit shake stapelen kunnen, aangezien ze vereist vaak hogere vitamine niveaus die niet-atletische mannen of vrouwen.

Overwegingen

Lees het etiket zorgvuldig aan bevatten de achterkant van uw eiwit poeder om ervoor te zorgen het niet al multivitaminen, voordat u extra multivitamine nemen of het in uw poeder toevoegen. De dosering van de capsule, poedervorm of vloeibare multivitaminen niet verdubbelen. Meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vetoplosbare vitaminen kan orgel schade veroorzaken. De meeste multivitamine formules bevatten de ijzer, die als genomen in overmaat, leiden een overdosis tot kan.


gerelateerde artikelen