Diabetische lijst van voedingsmiddelen & Carb tellen

July 28

Diabetische lijst van voedingsmiddelen & Carb tellen

Personen die proberen om gewicht te verliezen zijn niet de enigen die van de low-carb dieet profiteren. Mensen met diabetes type II wellicht ook bezuinigen op koolhydraten helpt bij het bepalen van hun totale suiker inname. Onderzoekers van Duke University vond dat een koolhydraatarm dieet "betere glycemische controle bij patiënten met type 2 diabetes zodanig dat diabetes medicijnen werden afgeschaft of verlaagd in de meeste deelnemers." Het volgende is een lijst van diabeticus-vriendschappelijk levensmiddelen die ook laag in koolhydraten zijn.

Ontbijt

De voor de hand liggende low-carb ontbijt items zijn eieren, omeletten, spek, worst, ham en kaas. Veel fabrikanten bieden echter nu traditioneel zoete items zoals yoghurt en de pudding in de low-carb of Suikervrije producten. Zoeken naar producten het label low-carb, "carb-control" of "geen suiker toegevoegd". De sleutel tot het beheer van type II diabetes controleren bloedsuikerspiegel, ook bekend als glycemische controle. Bepaalde complexe koolhydraten, hoewel hoog in totale koolhydraten, langer duren om te breken in eenvoudige suikers, en daarom helpen normale bloedsuikerspiegel. Deze "laag-glycemic" koolhydraten bevatten ongezoete havermout, volkoren brood en volkoren granen.

Lunch

Eiwit items zoals gegrilde kip, vis, eieren, gemalen rundvlees, kwark en andere kazen zijn natuurlijk laag in koolhydraten. Deze voedingsmiddelen vormen de basis van de meeste laag carb diëten. Dit betekent niet dat u niet kan nog steeds genieten van enkele van je favoriete voedsel. Probeer een open-faced of "Banders" hamburger of broodje om te bezuinigen op koolhydraten. Als brood met lunch, zorg ervoor dat het is volkoren en bevat geen zoetstoffen zoals high-fructose corn siroop. Salades zijn een geweldige manier om een gezonde portie groenten, en kunnen worden aangevuld met eiwitrijke voedingsmiddelen zoals hardgekookte eieren, kip, ham, Turkije, noten en zaden. Vermijd dressings met veel suiker of koolhydraten. Ranch en blauwe kaas zijn voorbeelden van low-carb dressings.

Diner

Wanneer de meeste mensen denken van een low-carb dieet, foto ze van een mooie grote sappige biefstuk. Dit is een typisch diner voor degenen koolhydraten tellen. Gebraden vis, gebakken kip, ham en Turkije en zelfs een vlezige chili zijn grote low-carb maaltijden. Zorg ervoor dat bevatten veel vitamine rijke groenten zoals broccoli, bloemkool, spinazie, courgette, komkommer, paprika en tomaten. Probeer gesauteerde kip en broccoli of peper steak, met een klein gedeelte van bruine rijst. Zetmeelhoudende groenten zoals aardappelen, Yam en harde pompoenen, die hoog in koolhydraten beperken. Dessert kan bieden de meest uitdaging wanneer snijden koolhydraten, maar er zijn opties voor low-carb. Kaastaart kunnen worden gemaakt met suiker vervangers zoals Splenda of natuurlijke zoetstoffen zoals stevia.


gerelateerde artikelen