Beste manieren om te vermageren met Circuittraining

July 19

Beste manieren om te vermageren met Circuittraining

Bodybuilding.com meldt dat een dieet rijk aan complexe koolhydraten is een van de beste manieren om afvallen terwijl circuittraining. Circuittraining met weerstand oefening kan verbeteren het aantal calorieën die je met dagelijkse activiteit verbrandt door het stimuleren van uw metabolisme. Je kunt meer afvallen met volledige lichaam workouts met behulp van circuittraining, omdat u deze training te doorlopen met een grotere frequentie uitvoeren kunt.

Samengestelde bewegingen

Samengestelde oefening bewegingen behoren tot de beste manieren om te vermageren met circuittraining. Samengestelde bewegingen omvatten oefeningen zoals de vlakke bankdrukken, lat pull-down en gedrongen. Deze oefeningen zijn samengestelde bewegingen, omdat ze meer dan één gezamenlijke articulatie nodig. Samengestelde oefening bewegingen u helpen gewicht te verliezen omdat ze meer spiergroepen rekruteren en meer vetverbranding mitochondriën in uw spierweefsel tijdens je post-workout herstel bouwen.

Hoge herhalingen

De nationale federatie van persoonlijke Fitness Trainers raadt uitvoeren van 20 tot 25 weerstand oefening herhalingen tijdens een Circuittraining voor gewichtsverlies. Lagere herhalingen stimuleren een anaërobe effect en benadrukken breken spierweefsel voor energie. Echter, herhalingen in het bereik van 20 tot 25 stimuleren een aërobe effect dat afbrekende koolhydraten en vetten energie-winkels in uw spierweefsel benadrukt. Afbreken van energie winkels moedigt je spieren voor de vervaardiging van meer vetverbranding cellulaire componenten tijdens je post-workout herstel.

Full Body Circuit

Training sessies die gericht zijn op de meeste van de spieren in je lichaam bieden de beste manier om te vermageren met circuittraining. Samengestelde bovenlichaam duwen, bovenlichaam trekken en duwen lager-lichaamsoefeningen deelnemen aan een interne training sessie. Voltooi elk circuit door het uitvoeren van 20 tot 25 herhalingen voor elke oefening beweging zonder rust tussen de oefeningen. Vier tot vijf circuits in elk van uw trainingssessies opnemen.

Variatie en frequentie

Uw spieren aan te passen om te oefenen bewegingen binnen drie of vier weken. Wijzigen van de samengestelde oefeningen die u tijdens uw training gebruiken om te houden van uw spieren in een adaptieve staat en vermijd overmatig gebruik of onevenwichtige ontwikkeling. U kan de vlakke bankdrukken overschakelt naar de daling van de pers. Afwisselend roeien en pull-down oefeningen voor het bovenlichaam trekken gedeelte van uw circuit. Overschakelen van de leg press naar de kraakactie. Subtiele veranderingen in de positie van uw handen bieden ook voldoende variatie van de oefening. Het gebruik van hefboom-loaded machines kan bieden meer handvatten die u helpen uw grip variëren. Het uitvoeren van een full body workout voor circuit drie tot vier keer per week afhankelijk van de intensiteit van uw training. Vul ten minste 30 minuten van lage-intensiteit aërobe activiteit op noncircuit dagen.


gerelateerde artikelen