De effectiviteit van fysiotherapie voor Meniscus tranen

January 16

De effectiviteit van fysiotherapie voor Meniscus tranen

Tranen aan de meniscus--de dikke, schok absorberende kraakbeen van de knie--bewijzen pijnlijk en beperken van de activiteit. Enkele tranen meer vasculaire inzake de meniscus genezen zonder chirurgie. Artsen voorschrijven om genezing te bevorderen en verdere schade te voorkomen, fysiotherapie, een effectieve manier om kracht en flexibiliteit te herwinnen en verminderen van pijn tijdens het herstel van een knieblessure.

Herwinnen van kracht

Fysiotherapeuten implementeren oefeningen zoals rechte been werpt, quad sets en kniebuigingen ter versterking van de spiergroepen die rondom het kniegewricht. Merk op dat weinig aandacht aan de scheur zelf, maar over het geheel genomen gezamenlijke integriteit wordt toegepast. Sterke kalveren, hamstrings en beenstrekkers ondersteunen en beschermen het kniegewricht tegen externe krachten, waardoor genezing en voorkoming van verdere schade.

Flexibel blijven

Na een schade, pijn en zwelling limiet bereik van de beweging. Dit leidt tot verlies van flexibiliteit in de omliggende weefsels, de onregelmatige gait en het verlies van functie. Om te helpen een patiënt herwinnen van bereik van de beweging, gebruikt een therapeut waarschijnlijk oefeningen zoals hiel dia's, zachte fietsen op een hometrainer en stretching op een bord van de inslag. Flexibiliteit blijft van cruciaal belang om het herwinnen van de normale functies.

Beheren van pijn

Fysiotherapie biedt het voordeel van het hebben van een therapeut beheren van pijn en ontsteking door middel van therapeutische modaliteiten na een meniscal scheur. Ijs, ultrageluid, gevarieerde vormen van compressie en andere modaliteiten verminderen zwelling en ontsteking die pijn na een scheur van de meniscus, waardoor een patiënt te bevorderen door middel van oefeningen met minder ongemak veroorzaken.

Effectief bij behandeling, doeltreffende preventie

Fysiotherapie voor meniscal tranen blijft een beproefde methode voor chirurgische behandeling. Een team van bekwame fysiotherapie helpt u te herstellen van een scheur van de meniscus, terwijl het helpen juiste eventuele onevenwichtigheden die hebben bijgedragen aan de eerste schade. Dit betekent dat een terugkeer naar activiteit met vernieuwde evenwicht en kracht ter voorkoming van toekomstige schade.


gerelateerde artikelen