Elleboog Is magnetisch tijdens de oefening

December 18

Elleboog Is magnetisch tijdens de oefening

Breuk van geluiden in uw elleboog terwijl uitoefening kan zorgelijk, maar het betekent niet altijd iets is ernstig verkeerd. Gas ophoping in de gewrichten, anatomische afwijkingen en onjuiste formulier kunt alle elleboog magnetisch geluiden maken. In sommige gevallen kan worden veroorzaakt door degeneratie van pezen, botten of ligamenten. Als de breuk continu gebeurt of gepaard met pijn gaat, een arts raadplegen.

Functies

Magnetisch uitlijnen of krakend van de elleboog gebeurt het vaakst als u uitbreidt en het rechttrekken. De breuk geluid kan gepaard gaan met het gevoel dat iets in uw elleboog beweegt. Ook, misschien voel je een ophoping van druk rechts voordat de breuk geluid wordt gehoord. U kan ook het gevoel alsof de elleboog is vergrendeling of moeilijk is te bewegen. Als het letsel of langdurige degeneratie van botten, pezen en ligamenten gaat, misschien voel je pijn en zwelling.

Oorzaken

De breuk geluid kunnen zijn het resultaat van overtollige gas in het gewrichtsvocht--het smeermiddel van de gewrichten--plotseling vrijgeven wanneer u strek je elleboog. Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt wanneer je uw gewrichten spleet, volgens de website van de bibliotheek van Congres dagelijks Mysteries. De breuk zou zijn het resultaat van een pees, gewrichtsbanden of zenuwen worden misplaatst en breken plotseling terug in de aanpassing. Hierdoor kunnen van degeneratie als gevolg van overmatig gebruik. Het zou ook een afwijking in de anatomie. In sommige gevallen kan dit worden verergerd door de bewegingen die u uitvoert. Als u ervaart pijn of zwelling met het magnetisch uitlijnen, kon u een blessure, zoals een ontwrichte elleboog hebben. Het kan ook zijn artrose, die wordt veroorzaakt door degeneratie van het bot. In zeldzame gevallen, kan de breuk worden veroorzaakt door een structureel probleem, zoals een auto-immune ziekten zoals reumatoïde artritis.

Behandeling

Behandeling van een breuk elleboog is afhankelijk van de oorzaak. Als u alleen het probleem met tussenpozen als gevolg van een opeenhoping van gas ondervindt, zou geen behandeling nodig. Breuk als gevolg van een anatomische afwijking of een probleem met de pezen, moeten gewrichtsbanden of zenuwen worden gediagnosticeerd door een arts. In sommige gevallen, zal niets aan worden gedaan, maar als het de breuk meer schade aanricht, chirurgie mogelijk vereist. Als u last van artrose heeft, uw arts mogelijk voorschrijven van een anti-inflammatoire te verminderen de zwelling die kan leiden tot de botten wrijf samen en maken de magnetisch geluid. Bent u ervaren milde pijn of zwelling, kan een over-the-counter ontstekingsremmer zoals ibuprofen of aspirine helpen. Als het probleem een onderliggende medische aandoening of letsel is, moet uw arts zou het diagnosticeren en het voorschrijven van de juiste behandeling en medicatie.

Overwegingen

Opwarmen van de spieren en hen die zich uitstrekt voordat een training kan helpen te ontdoen van de breuk geluid. Opwarmen van je lichaam kan het verhogen van bloed stromen en verminderen de kans op letsel en kan de opbouw van het gas in de synoviale gewrichten. Als u merkt dat de magnetisch geluid zich voordoet alleen tijdens bepaalde bewegingen, veranderen uw bewegingen of uw houding. Als u samen met de breuk pijn ervaart, stop uw activiteit en medische hulp inroepen.


gerelateerde artikelen