Activiteiten & de gevolgen voor een kind dragen bretels voor horrelvoet

December 19

Activiteiten & de gevolgen voor een kind dragen bretels voor horrelvoet

Horrelvoet is een misvorming waar één of beide voeten voorste delen, die naar binnen, wijzen terwijl de hiel naar beneden wijst. Het is een aandoening die aanwezig is bij de geboorte en kan gebeuren vanwege genetische of milieu factoren. Horrelvoet is behandelbare door chirurgische of niet-chirurgische technieken, en artsen diagnosticeren door lichamelijk onderzoek bij de geboorte.

Horrelvoet behandeling

Straightening behandeling voor horrelvoet betrekking op chirurgische middelen, zoals hebben kan "... seriële manipulatie en gieten, taping, fysiotherapie en spalken en gebruik van een machine die continue passieve beweging levert," of chirurgie. Ongeacht hoe ernstig de vervorming is, een niet-chirurgische behandeling moet altijd de eerste cursus van actie. Beide behandelingen vereisen het dragen van accolades of spalken.

Correctie met bretels

Kinderen met horrelvoet zal meestal dragen zowel dag en nacht accolades, met de dag accolades waardoor meer mobiliteit. Een arts kan het bepalen van het juiste type brace die een kind nodig heeft om te dragen, alsmede een schema maken voor gebruik. "Verkwikkende protocol moet worden afgestemd op de individuele patiënt op grond van leeftijd, terugvalpercentage geassocieerd met die leeftijd, en wanneer de correctie was klaar," volgens de Lajja Desai et al. van de orthopedische dagboek van Iowa.

Verwachtingen voor bretels

Met meer comfort en tevredenheid zijn kinderen vaker vast te houden aan hun aanbevelingen brace-dragen, dus het voorkomen van een recidief. Zelfs na strikte naleving van de instructies van de arts, zal patiënten wellicht meer chirurgische ingrepen of behandelingen, en nooit een "normale" voet. Echter kunnen ouders hun kind te krijgen zo veel activiteit mogelijk terwijl het leven met een brace.

Mobiliteit met bretels

Terwijl het dragen van de brace, moeten kinderen worden aangemoedigd door hun ouders te gebruiken een mobiliteit die ze met de bar hebben. Zoals de meeste kinderen baby's zijn wanneer zij behandeling ontvangen, kunnen ouders tonen hun kind de mogelijkheden voor fysieke activiteit door het bewegen van de bar op en neer, zo aan te tonen dat het kind zijn benen tegelijkertijd kan schoppen. Kinderen en baby's zal meer comfortabel als ze beseffen dat er beweging in de brace mogelijk is. Het is van cruciaal belang dat ouders hun kind helpen te voelen op hun gemak in de brace, de kansen van beide partijen blijven in het behandelingsprogramma voor zo lang als de dokter raadt te vergroten.


gerelateerde artikelen