Hoe te voorkomen dat Pop vliegt in honkbal

February 17

Hoe te voorkomen dat Pop vliegt in honkbal

Raken van een pop-up is een van de meest frustrerende ervaringen een hitter, omdat het gaat waarschijnlijk om een out. Een pop-up helpt ook zelden alle lopers voorschot omdat de bal nog te sluiten naar het infield. Terwijl u niet op alle pop-ups in uw beste slagman toekomst verwijderen, u kunt zeker het verminderen van het aantal pop vliegen zoemen rond uw at-bats.

Houd je handen omhoog

Stap 1

Houd uw handen boven de bal als je swing dus de vleermuis neer op een hoek op de bal komt. Het resultaat is dat de vleermuis meer oppervlakte van de bal heeft dan het zou zijn als de vleermuis was direct uit.

Stap 2

Staan naar de achterkant van het slagperk om uzelf een iets langere kijken naar de bal en de bal een kans te geven om te laten vallen een beetje. Het is makkelijker om te houden van uw handen boven de bal als je bent niet achter een worp, die is nog steeds hoog in de slagzone aangezien er over te steken van de plaat.

Stap 3

De standplaatsen aan het beslag voor je komen kijken en tijd van uw warming-up schommels op deze worpen. Indien nodig, nemen een worp wanneer u 're aan de plaat te krijgen een beter idee van de werper van snelheid en zijn worp-locatie.

Stap 4

Oefen uw raken lijn met een honkbal-tee, alsook tegen live pitching. Met een verstelbare tee, kun je oefenen op uw swing op verschillende hoogtes. Hoe meer je oefent met het idee van het houden van uw handen boven de bal, de meer comfortabele en natuurlijke het zal lijken tijdens een spel.

Vermijd stootslag Pop vliegt

Stap 1

Houd uw vleermuis aan de bovenkant van de slagzone zoals u voorbereiden op een opofferingsstootslag. Als de pitch hoger dan uw vleermuis komt, probeer niet om bunt.

Stap 2

Houd het hoofd van de vleermuis schuin naar beneden als u opofferingsstootslag. Als de worp laag is, buig je knieƫn te bereiken in plaats van dompelen de vleermuis, als dat het risico van een pop-fly verhogen kan.

Stap 3

"Vangen" de bal met de vleermuis, in plaats van reaching out te raken of klap op het bal om hem in het spel.

Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig niet te overcompenseren en sloeg neer op de bal zo veel dat je bent smakkend ground ballen in het vuil voor de thuisplaat. Foto een schommel die in wezen niveau, maar met de handen iets boven de bal.

Tips

  • Praktijk is de sleutel tot het steeds beter op enige vaardigheid praktijk dus zo vaak mogelijk, bij voorkeur met een scala aan werpers slaand.

Wat die u nodig hebt

  • Honkbal tee

gerelateerde artikelen