Informatie over Week 34 van zwangerschap

January 24

Informatie over Week 34 van zwangerschap

De 34e week van de zwangerschap is een spannende tijd, als de baby blijft groeien en ontwikkelen in de Moederdag lichaam en beide Maak je klaar voor de naderende geboorte. Voor een vrouw die een gezonde, saai zwangerschap heeft gehad, is ditmaal vaak gevuld met anticipatie over definitief om te voldoen aan haar kind in een paar weken. Moms-to-be die hoog risico of problemen gestuit die tijdens de zwangerschap zal blijven worden gecontroleerd en behandeld door hun artsen.

Groei van de baby

De ongeboren baby is ongeveer 17 1/2 duim lang op de 34e week van de zwangerschap, volgens de American Association van de zwangerschap. Hij moet over vier en drie kwartalen tot vijf en een half pond wegen. Hij blijft op vet onder zijn huid plaatsen. Al zijn belangrijke organen hebben gevormd, en zijn longen hebben ontwikkeld tot het punt waar overleven buiten de baarmoeder mogelijk is.

Moederdag lichaam

Op 34 weken zwanger, is het lichaam van de moeder de laatste voorbereidingen maken vóór de geboorte. Ze is zichtbaar zwanger, met de bovenkant van haar baarmoeder ongeveer vijf en een halve inch boven haar navel. Veel vrouwen ervaren vermoeidheid tijdens de 34e week, zegt de Baby Center "Uw zwangerschap: 34 weken" pagina, zelfs als ze enige opluchting tijdens het tweede trimester hadden. Aangezien de lichaamseigen hormonen oprit vóór de geboorte en de baby groter groeit, kunnen zwangere vrouwen in dit stadium ook optreden gezwollen voeten, duizeligheid en rugpijn.

Prenatale Tests

Allermeest naar de noodzakelijke prenatale tests op zoek naar aangeboren afwijkingen en problemen met de navelstreng, de vruchtwater sac of de placenta zijn reeds gedaan door 34 weken. Op dit punt, zegt de test voor groep B Strep, een bacteriële infectie van het vaginale kanaal, moet worden gepland voor ergens in de komende weken, de maart van dubbeltjes. Deze test kan bepalen als de moeder antibiotica moet aan haar baby beschermen tegen infectie tijdens de bevalling. Ze kan ook een definitieve echografie gepland om te controleren of er eerder ontdekte problemen hebben.

Vroeggeboorte

Volgens de maart van dubbeltjes plaatsvinden meer dan 70 procent van de voortijdige geboorten tussen de weken 34 tot en met 36. De overlevingskans voor deze baby's is meer dan 99 procent, en de meeste preemies geboren na bereiken 34 weken alleen op korte termijn medische problemen die tijdens een verblijf in het ziekenhuis voor een paar dagen of weken na de geboorte in plaats van de ernstige langdurige problemen opgelost ondervinden gevonden bij baby's ouder dan 34 weken geleverd.

Premature Arbeid

Een grote bezorgdheid over de 34e week van de zwangerschap is premature Arbeid, en vrouwen op dit punt in de zwangerschap moet op zoek naar tekenen dat het signaal van het begin van de arbeid. Daarbij kan men denken een verhoging in vaginale afscheiding, meer dan vier contracties in een uur en de pijn in de onderrug of bekken, volgens het Baby Center-artikel "premature Arbeid en geboorte." In het algemeen, omdat de meeste baby's geboorte 34 weken overleven, artsen toestaan arbeid aan de vooruitgang en probeer niet om te stoppen of Bezorging uitstellen als de zwangerschap de 34 weken durende mark heeft bereikt.


gerelateerde artikelen