Vitamine C gezicht behandeling

February 13

Vitamine C gezicht behandeling

Vitamine C is een krachtige antioxidant die is gebruikt voor het maken van een helderder, soepeler, meer jeugdige teint wanneer direct toegepast op de huid in de vorm van lotions, serums of maskers. Volgens het boek "Cosmetische dermatologie", actuele toepassing van vitamine C kan ook de huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, en helpen de tekenen van veroudering te keren door versteviging van de huid en het verminderen van rimpels. U kunt kopen een over-the-counter lotion of met vitamine C serum, of kunt u een eenvoudige at Home facial.

Actuele vitamine C producten

Stap 1

Zoekt u een vitamine C crème, lotion of serum met 3 tot 10 procent vitamine C. De actieve ingrediënten vermeld op het etiket dient ascorbinezuur, dat een naam voor vitamine C. is

Stap 2

Je gezicht wassen met een zacht reinigingsmiddel geformuleerd voor uw huidtype en vervolgens DEP uw huid droog met een zachte handdoek.

Stap 3

Een kleine hoeveelheid van het vitamine C product over uw schone, droge huid glad.

Stap 4

Breng een vochtinbrengende crème die geschikt is voor uw huidtype. Vitamine C crèmes en lotions kunnen worden lichtjes drogen en gevoelige huid kunnen irriteren.

Stap 5

Draag een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 15 elke keer als u naar buiten. Hoewel vitamine C kan ingaan op enkele van de schadelijke effecten van blootstelling aan de zon, het is niet een vervanging voor zonnebrandcrème.

Zelfgemaakte vitamine C Facial

Stap 1

Plaats een kleine hoeveelheid olie in een beker of schaal. Oliën die profiteren van de huid en dienen als drager voor de ascorbinezuur omvatten olijf of zonnebloem olie. U kunt ook emoe olie, kokosolie, jojoba-olie of druivenpitolie.

Stap 2

Roer in poedervorm ascorbinezuur tot het poeder volledig is gemengd. Gebruik ongeveer 1 deel ascorbinezuur tot vier delen olie. Zorg alleen genoeg voor een gezichtsbehandeling omdat de ascorbinezuur snel afbreekt en de doeltreffendheid ervan verliest.

Stap 3

Het mengsel over schone, droge huid glad en laat het op zijn plaats voor 30 minuten. Spoel het mengsel door spatten je gezicht met lauwwarm water en vervolgens DEP uw huid droog met een zachte handdoek.

Stap 4

Het toepassen van een licht vochtinbrengende crème gevolgd door zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 15. U kunt ook een product dat zowel de moisturizer en de zonnebrandcrème bevat.

Stap 5

Elke week een verse vitamine C gezicht van toepassing.

Tips

 • Hoewel u vitamine C crèmes, serums en lotions in de ochtend toepassen kunt, zorgt toepassing van het product voor het slapen voor de zuren te volledig het penetreren van de huid.
 • Ascorbinezuur breekt en de doeltreffendheid ervan snel verliest. Lotions en crèmes in ondoorzichtige flessen houden langer dan producten in duidelijke flessen.
 • Indien mogelijk, Koop producten in pomp flessen tot een minimum beperken van blootstelling aan de lucht.
 • Actuele vitamine C producten worden opgeslagen in een koele, droge plaats wanneer niet in gebruik.

Wat die u nodig hebt

 • Gezicht reinigingsmiddel
 • Zachte handdoek
 • Vochtinbrengende crème
 • Zonnebrandcrème
 • Olie
 • Cup of kom
 • Ascorbinezuur poeder

gerelateerde artikelen