Hoe te kiezen voor een vrouw fiets

February 7

Hoe te kiezen voor een vrouw fiets

Fietsen biedt een uitstekende cardio-training voor zowel recreatieve fietsers als ernstige fietsers. Als het gaat om het kiezen van een fiets echter, vrouwen geconfronteerd met een aantal bijzondere uitdagingen ten opzichte van mannen. Met de meeste fietsen built to fit lichaam van een man, kunnen vrouwen hebben problemen met het vinden van een comfortabele fiets als gevolg van hun langere torso's, kortere armen en benen, of kleinere grootte en gewicht. Als u fietsen vergelijkt, probeer verschillende modellen te vinden die past, of kijk voor fietsen ontworpen alleen voor vrouwen.

Stap 1

Bezoek Fietswinkels die een verscheidenheid aan vrouwen-specifieke ontwerpen (WSD bieden). Fietsen WSD gemarkeerd zijn op maat gemaakt aan een vrouwen lichaam, terwijl fietsen zonder deze benaming zijn vaak gebouwd met behulp van een gemodificeerde MANNENFIETSEN.

Stap 2

Op meerdere verschillende fietsen totdat u een comfortabele stoel vinden zitten. Vrouwen moeten een bredere stoel dan mannen vanwege hun bredere heupen en andere anatomische verschillen. Kies een stoel die u zitten kunt in enkele minuten zonder gevoelloosheid, pijn of ongemak ervaart.

Stap 3

Controleer de breedte van het stuur. Volgens Team oestrogeen meestal mannen fietsen hebben stuur zolang 40 centimeter, die is te groot voor de meeste vrouwen. Zoekt u stuur meten van 36 centimeter tot 38 centimeter verbeterde stabiliteit en comfort te genieten. De kleinere je schouders en frame, de smallere uw stuur moeten worden.

Stap 4

Probeer verschillende fietsen vergelijken bereiken. REACH is de afstand tussen de stoel en het stuur en moet worden gekozen op basis van uw lengte en de lengte van je armen. Zoekt u een reach-afstand die u toelaat om comfortabel op de fiets zitten en het stuur te bereiken zonder hangend of uitrekken. Je ellebogen worden lichtjes gebogen wanneer het bereik meten precies goed past.

Stap 5

Test de versnellingen en remmen. Een veelgehoorde klacht van vrouwen fietsers is dat de versnellingen te groot zijn voor hun handen. Zitten op de zetel van de fiets, en zorg ervoor dat u comfortabel kunt activeren van de remmen en gaan alle versnellingen zonder overtollige spanning.

Stap 6

Pas de zithoogte om ervoor te zorgen dat je lichaam zal passen. Het hebben van een vriend of de verkoper van de fiets kunt gebruiken bij het maken van aanpassingen zoals u op de fiets zitten. De stoel moet worden geplaatst zodat uw knie licht gebogen is wanneer het pedaal op het laagste punt is. Als de stoel kan niet worden aangepast op dit punt, beweegt zich op een ander model.

Stap 7

Vragen over lichtgewicht of draagbare fiets modellen. Kies een opvouwbare fiets die u in uw auto, of een titanium of carbon fiber eenheid die je gemakkelijk kunt tillen past omhoog op uw fietsenrek. Vermijd fietsen die zijn te zwaar voor u veilig en comfortabel vervoeren of verplaatsen.


gerelateerde artikelen