Indoor klimmen in de buurt van Riverside, Californië

January 26

Indoor klimmen in de buurt van Riverside, Californië

Southern California is flecked buiten kletteren uitdagingen. Maar klimmers hebben niet altijd tijd--vooral tijdens de werkweek--om uit het hoofd naar de rotsen. In plaats daarvan, kunnen ze kiezen om te verblijven fit en slijpen hun vaardigheden op een lokale, indoor kletteren sportschool. Riverside, Californië, een uur oosten van Los Angeles, heeft verschillende sportscholen waar klimmers kunnen oefenen hun bewegingen en hun klimmen spieren warm te houden.

Hangar 18

Hanger 18 van vijf So-Cal locaties is in Riverside. Hun sportschool Riverside heeft betrekking op een uitgestrekte 12.000 vierkante voet van klimmuren en heet de plek van de opleiding van een concurrerende klimmen team de meesters van de steen. Veel van de sportschool bestaat uit top-out en lood routes, naast een vrijstaande, 20-voet-hoge boulderen rots klimmen. De sportschool ook biedt yoga en kickboksen klassen, gastheren van speciale evenementen zoals verjaardagsfeestjes en houdt van de groep trainingssessies. De sportschool personeel leiden ook rondleidingen van buiten klimmen plekken in Malibu Creek en Holcomb vallei.

Propageren van Hold

Propageren Hold, een ander Riverside sportschool, biedt zowel boulderen en top-rope klimmen op een breed scala van routes die variëren van eenvoudig tot zeer zwaar. De sportschool verhuurt versnelling zoals schoenen, krijt tassen en harnassen. Klimmers die naar top-rope klim komen moeten een belay test pass en de sportschool biedt belay lessen voor beginners. Andere klimmen vaardigheden klassen zijn ook beschikbaar, evenals andere oefeningen zoals yoga en bootcamp trainingen. Deelnemers kunnen betalen voor een dagpas of zich abonneren op een maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschap. Propageren Hold ook gastheren zomerkampen en jeugd wedstrijden klimmen.

Andere Climbing Sportscholen

Er zijn verschillende indoor klimmen faciliteiten in heel Zuid-Californië. De dichtstbijzijnde sportscholen naar Riverside omvatten Rock Climbing centrum in Anaheim, ongeveer 35 minuten van Riverside. Rock City heeft twee grote kamers, plus een kamer aangewezen partij met zowel top-moulinette routes en boulderen problemen. Hangar 18 ook een bijkantoor heeft in nabijgelegen Upland, ongeveer 30 minuten van Riverside; Deze sportschool is vergelijkbaar in grootte en stijl met de Riverside tak. Vitale klimmen sportschool, een 24-uurs fitnessruimte, is ongeveer 45 minuten weg in Murieta. De sportschool stimuleert socialiseren en heeft espresso service, WiFi en deelnemer geleide muziekselectie.

Veiligheidstips

Klimmen is een inherent gevaarlijke sport. Beginners moeten vragen voor instructie over dalende techniek om een veilige landing. Wanneer boulderen, altijd klimmen met crash pads als deze zijn niet gebouwd op de sportschool. Crash pads moet worden geplaatst direct onder een klimmer en een partner moet verplaatsen gaandeweg de route. Voor deel te nemen in het roped klimmen, controleren om ervoor te zorgen dat touwen en harnassen niet versleten of rippen zijn.


gerelateerde artikelen