Oog oefeningen voor Pseudomyopia

November 27

Oog oefeningen voor Pseudomyopia

De term, pseudomyopia, is afgeleid van de twee woorden, "pseudo" betekenis onwerkelijk of nep; en "bijziendheid," de medische term voor bijziendheid. De term verwijst naar plotselinge-onset bijziendheid. Volgens de Universiteit van Michigan Health System verergert pseudomyopia vaak als gevolg van een andere aandoening, zoals onbehandelde diabetes. Raadpleeg uw oogarts als pseudomyopia wordt vermoed, zoals oog oefeningen meestal doen het probleem niet opgelost.

Lezing

Leesmateriaal uithouden zoveel mogelijk uit je ogen. Niet vragen Alice gaan doen houd het zo ver weg dat het voorkomt dat u lezen, suggereert!, Columbia University's Health Q & A Internet Service. Herhaal deze oefening wanneer u aan het lezen bent.

Staren

Ontspannen uw ogen door starend in de verte. Selecteer een object dat zich het verst van u af en blijven staren. Indien nodig, overgaan tot een ander object dat iets dichter of iets verder weg. Doe dit zo vaak mogelijk om te ontspannen van de spieren van uw oog overdag, raadt Go Ask Alice!.

Eye Focus

Oefen het gebruik van slechts één oog te kijken naar een object in de verte. Dit versterkt elk oog afzonderlijk. Om deze oefening, ofwel dragen een oog-patch, sluit één oog of een hand over de gaten te houden en staren op één object. Overschakelen van ogen en herhaal.

Andere opties

Aanhoudende gevallen van bijziendheid kunnen niet worden voorkomen of genezen thuis, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Voor de beste resultaten, spreken met een oogarts over uw toestand. Ze kan suggereren chirurgie, bril of contactlenzen. Soorten chirurgie zijn LASIK--de meest voorkomende corrigerende chirurgie voor bijziendheid in de Verenigde Staten-- en radiale keratotomy (RK), operatie waarvoor insnijdingen in het hoornvlies.


gerelateerde artikelen