De gevaren van een zout Water reinigen

December 11

De gevaren van een zout Water reinigen

Zout zuivert worden gebruikt voor het reinigen van de dikke darm. Ze worden soms uitgevoerd alleen--gewoonlijk voor mensen die zijn gevoel constipatie-- of als onderdeel van een ander reinigingsproces zoals een SAP snel of de Master Cleanse. De gebruikelijke recept is voor het zoute water reinigen om twee theelepels zout toevoegen aan één kwart van kokend water. Sommige mensen Voeg limoen of citroen sap om te helpen de smaak, en dit zal niet helpen, noch pijn het reinigen. U kan het water ineens drinken en wacht tot het effect, of je kan drinken gedeelten hiervan gedurende de dag voor een meer uitgesponnen, maar niet als explosieve een effect. Zoals bij alle behandelingen, is echter het zout reinigen heeft sommige bijwerkingen, en wordt niet aanbevolen voor iedereen.

Uitdroging

Het klinkt misschien contra-intuïtief, maar een kwart van het zout water drinken op een lege maag kan daadwerkelijk leiden tot uitdroging, volgens Dr. Michael Picco, een gastro-enteroloog met de Mayo Clinic. Het reinigen is ontworpen voor het reinigen van de dikke darm door stimulerende stoelgang. Dit leidt soms tot overvloedige diarree, die op hun beurt uitdroging veroorzaakt. Dr. Picco raadt drinkwater gedurende de dag als je een zout flush of een detox-regime doet.

Elektrolyt onbalans

De hoeveelheid zout in de drank kan veroorzaken de nieren overuren en, in combinatie met het water haasten via uw systeem, kan uw elektrolyten te krijgen uit balans--vergelijkbaar met wat er gebeurt als je uitgedroogd. Elektrolyten blijven in balans door de instantie die een evenwichtige hoeveelheid vloeistof. Als u teveel gehydrateerd of gedehydrateerde, kunnen problemen ontstaan, volgens de experts van Merck farmaceutische. Een elektrolyt onbalans kan leiden tot hartritmestoornissen, spier problemen, verwarring en zelfs de dood.

Braken

Een zout water reinigen wordt niet getolereerd door iedereen en kan leiden tot braken. Braken kan niet dodelijk, maar het kan leiden tot scheuren in de slokdarm evenals spier pijn. De meeste mensen geven op het zout water flush of ze deze reactie, maar herhaalde pogingen uw keel en mond beschadigen kunnen.


gerelateerde artikelen