Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

September 14

Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

Overzicht

Astma is een aandoening van de overgevoeligheid in de luchtwegen die veroorzaakt ontsteking, verhoogde slijmproductie, spier spasme en vernauwing van de bronchioli. Deze reactie leidt tot shortness van adem, piepende ademhaling, hyperventilatie en, in sommige gevallen, vernauwing van de luchtwegen die allemaal samen, het maken van een medische noodsituatie. Leukotriënen en prostaglandines zijn de belangrijkste moleculen in het lichaam verantwoordelijk voor deze ontsteking. Leukotriënen zijn ook uitdrukkelijk betrokken bij bronchoconstrictie en slijm productie. Deze inflammatoire overgevoeligheid kan worden gerelateerd aan voedsel en milieuallergieën, vitamine tekorten, een geschiedenis van infecties van de luchtwegen, en verhoogde steroïde of antibiotica gebruik. Astma-aanvallen kunnen drastisch worden verminderd met specifieke voedingsmiddelen en supplementen die verminderen deze inflammatoire moleculen, bieden voedingssteun aan het slijmvlies van de luchtwegen en bronchospasme te verlichten. Elimineren van allergenen en mucogenic spelen voedsel ook een belangrijke rol in het verminderen van de prevalentie van aanvallen.

Voeding en supplementen

Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

Verse groenten en fruit, biologische en bestrijdingsmiddelen-vrije, ondersteuning kunnen worden geboden essentiële vitaminen en antioxidanten verminderen ontsteking en te bestrijden de vrije radicalen in het lichaam, evenals het verstrekken van algemene immune steun. Vis en visolie in de vorm van omega-3 essentiële vetzuren kunnen verlagen de Hyperactiviteit van de luchtwegen door op te treden als een anti-inflammatoire agent. Volgens Dr. Alan L. Miller, N.D., in zijn artikel over de behandeling van astma in "Alternatieve geneeskunde Review," omleiden deze vetzuren de biochemische ontstekingsreacties in het lichaam, zodat de eindproducten veel minder krachtige vormen van prostaglandines en leukotriënen zijn, afnemende hyper-reactiviteit in het longweefsel.

Verschillende andere onderdelen hebben ook een anti-inflammatoire gevolgen, met inbegrip van water, quercetine, gember, zoethout wortel, groene thee en koenjit--waarin curcumine, een bestanddeel dat primair verantwoordelijk is voor haar anti-inflammtory optreden.

Een grotere consumptie van allium-bevattende groenten, zoals uien en knoflook, bronchospasme en ontsteking kunnen verminderen door remming van de pro-inflammatoire trajecten in de cellen. Verminderen of elimineren van suiker uit de voeding vermindert vorming en viscositeit van slijm in de luchtwegen.

Gember ook vermindert aggregatie van bloedplaatjes, fungeert als een antioxidant en remt de krachtigste inflammatoire trajecten die prostaglandines, leukotriënen en Thromboxaan synthetiseren. Gingko biloba remt bloedplaatjes geactiveerd factor, een belangrijke bemiddelaar in astma allergieën en ontstekingen. Het fungeert ook als een bronchodilator.

Calcium/magnesium suppletie vermindert smooth spiercontractie, die vooral belangrijk is om bronchospasme verlagen. Tekorten aan vitamine C, niacine, B6, magnesium en zink kunnen de activiteit van de gewenste metabolische weg van essentiële vetzuren, wat leidt tot een verhoogde productie van pro-inflammatoire moleculen verminderen.

Antioxidant ondersteuning

Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

De antioxidanten in groente en fruit kunnen respiratoire gezondheid en algehele immuniteit verhogen. Appels en niet-citrus vruchten kunnen verminderen slijmproductie. Vruchten hoog vitamine C helpen verminderen van de ernst van de astma symptomen. Het verhoogde vezelgehalte in fruit kan verminderen ontsteking systemisch in het lichaam en verhogen van de eliminatie van giftige stoffen.

Vitaminen C en E zijn essentiële anti-oxidanten voor goed voering de luchtweg oppervlakken. Zij kunnen de reactie van de witte bloedcellen die zijn het vrijgeven van overvloedige inflammatoire afscheidingen, genaamd histamine verminderen. Mensen met astma blijken te zijn gedaald niveaus van deze antioxidanten in de vloeistof bekleding van de longen, meldt Dr. Miller. Kinderen van rokers hebben een verhoogde tarief van astma, zoals rook respiratoire vitamine C. put

Elimineren van allergenen

Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

Vermoedelijke dieet allergenen te elimineren is de belangrijkste stap in het verminderen van de ontsteking en het voorkomen van astma-aanvallen. De meest voorkomende allergenen zijn: eieren, zuivel, tarwe, noten, schaaldieren en vis. Andere factoren kunnen chocolade, citrus, sulfites, conserveringsmiddelen en voedsel kleurstoffen. Volgens het US Environmental Protection Agency overwegen kunt u ook uw blootstelling aan milieu allergenen, zoals rook, pollen, schimmel, stof, dierlijke huidschilfers, mijten en kakkerlakken, die kunnen veroorzaken of verergeren een astma-aanval.

Let op

Zijn er voedingsmiddelen te eten om astma-aanvallen te voorkomen?

Niet gediagnosticeerd astma moet niet worden behandeld met voeding alleen. Als u vermoedt u over astma is momenteel onbehandeld dat, neem contact op met uw zorgverlener om te beoordelen en goed diagnosticeren de ernst van uw aandoening, zoals het onverwacht levensgevaarlijk kan zijn. Moeite met ademhalen, piepende ademhaling tijdens je ademhaling en een hoest die gewoon niet weg wil gaan zijn veelvoorkomende symptomen van astma, zoals gerapporteerd door de Amerikaanse Universiteit van allergie, astma en immunologie.


gerelateerde artikelen