Apple Cider azijn & Gas

March 9

Apple Cider azijn & Gas

Apple cider azijn is een huis remedie voor veel problemen met de spijsvertering. Als u last van gas heeft, waarschijnlijk u over-the-counter spijsvertering aids om te kalmeren de pijn en het opgeblazen gevoel. Echter, apple cider azijn kan helpen beteugelen uw symptomen te verlichten. Als u ernstige spijsvertering boos hebt, zorg ervoor dat u een arts te hebben van uw conditie goed gediagnosticeerd te zien.

Functie

Apple cider azijn bevat veel voedingsstoffen die kunnen helpen verbeteren van uw gezondheid, zoals pectine, kalium en azijnzuur, volgens Kimberly Synder, auteur van "De schoonheid Detox oplossing." Apple cider azijn is vooral effectief voor problemen met de spijsvertering, wanneer het in de organische vorm, Synder notities. Biologische appel cider azijn bevat meer enzymen omdat het nog niet is gefilterd. De enzymen verlichten ogenschijnlijk gas en aanverwante kwesties met spijsvertering.

Gas- en indigestie

Als uw gas het resultaat van indigestie is, kunt u dit verhelpen door het drinken van een kopje water met 1 tbsp. van appel cider azijn gemengd in, volgens Dr. Earl Mindell, auteur van "Dr. Earl Mindell van Amazing appel Cider azijn." De azijn helpt de spijsvertering en helpt voorkomen constipatie, een primaire oorzaak van gas, stelt Mindell. Voeg honing aan het mengsel zodat het beter smaken.

Gas- en voedselvergiftiging

Als uw gas het resultaat van voedselvergiftiging is, kan u profiteren van het drinken van appel cider azijn ook. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center bezit appel cider azijn eventueel antimicrobiële eigenschappen die onaangename symptomen kunnen kalmeren. Hoewel wetenschappelijk onderzoek over het gebruik van appel cider azijn voor dit doel zijn ontbreekt, de Universiteit van Maryland Medical Center raadt het toch te proberen om de symptomen te verlichten. Drink een kopje water met 2 tbsp. van appel cider azijn gemengd in meerdere malen per dag.

Let op

Drinken verdunde appel cider azijn voor gas niet zal schade toebrengen aan de meeste mensen. Echter volgens «««MayoClinic.com, kan appel cider azijn mengen met medicijnen zoals insuline en diuretica en irritatie van de keel en maag veroorzaken.


gerelateerde artikelen