Het oplossen van een loopband die plotseling stopt

March 28

Het oplossen van een loopband die plotseling stopt

Wanneer een loopband loopt, is het frustrerend aangezien het ruïnes van een training. Een loopband die stopt na de training beginnen iets kan betekenen is er mis met de riem, platform, motor of snelheid controles. Teveel weerstand optreedt tijdens een run of wandeling, stopt de loopband lopen om te voorkomen dat schade aan de motor. Dit is een veiligheidsmaatregel om te behouden van de motor en om te voorkomen dat overtollige warmte die brand in het huis veroorzaken kan. De eigenaar van een loopband kunt controleren een paar kwesties met de loopband problemen die ervoor zorgen de loopband dat te stoppen.

Stap 1

Observeer de gordel te detecteren eventuele rafels. Wanneer een riem wordt gedragen, maakt het versleten gebied meer wrijving en weerstand. Dit verhoogt de warmtekrachtkoppeling eisen op de motor. De loopband detecteert het probleem en uitschakelt als de macht. Als de riem los is, gebruiken de inbussleutel te scherpen de spanning door aanpassing van de schroeven op de achterkant van de loopband. Draai de schroeven 1/4 inch rechtsom te Draai de riem.

Stap 2

Het gevoel van het gebied in het midden van het platform onder de gordel. Dit gebied moet glad aanvoelen. Als de loopband platform en riem zijn niet gesmeerd, wrijving veroorzaakt teveel weerstand en de motor afgesloten. Smering olie kunnen worden gekocht online of bij een lokale loopband reparatiewerkplaats.

Stap 3

Controleer of de kabel van de macht om ervoor te zorgen dat deze strak wordt ingevoegd in het stopcontact. Sommige loopband macht problemen kunnen worden net zo eenvoudig als een losse kabel. Controleer of dat het netsnoer in het stopcontact wordt ingevoegd.

Stap 4

Controleer de snelheidscontrole. De beste manier om te controleren de snelheidscontrole is door het starten van de loopband in een traag tempo. Laat de loopband voor een paar minuten lopen en springen op de gordel om te beginnen met lopen. De snelheid van de loopband te wijzigen. Als de motor loopt, zou het de snelheidscontrole.

Wat die u nodig hebt

  • Inbussleutel

gerelateerde artikelen