Zwemmen met dolfijnen in Maryland

October 11

Zwemmen met dolfijnen in Maryland

Bottlenose Dolfijnen zijn vaak te vinden langs de kust van Maryland. Omdat ze graag zwemmen kustvisserij in warme wateren, zijn ze vaak makkelijk te herkennen van de kustlijn. Er zijn een flink aantal van dolfijn-kijken cruises beschikbaar voor bezoekers van Ocean City. Dolfijnen zwemmen meestal in groepen van maximaal 12, en terwijl ze buitengewone om naar te kijken zijn, zwemmen met hen mag alleen worden gedaan onder leiding van degenen met expertise en ervaring.

Typen

Zwemmen met dolfijnen in Maryland

Beschouwd als leden van de getande-walvis-klasse, worden de voorouders van Atlantische bottlenose dolfijnen verondersteld te zijn land inwoners. Hoewel dolfijnen op bruinvissen lijken, zijn ze verschillende dieren. Bottlenose Dolfijnen graag warm, kustvisserij wateren zoals baaien en inhammen, beide te vinden langs de kust van Maryland.

Aantal dolfijnen

Zwemmen met dolfijnen in Maryland

Een totaal van 117 bottlenose dolfijnen werden gezien voor de kust van Maryland tijdens de telling van de dolfijn juli 2010. Gerund door Baltimore nationale Aquarium, is de telling uitgevoerd om medebepalend zijn voor de gezondheid van de bevolking van de dolfijn. Getallen in de afgelopen 10 jaar hebben nogal wat, schommelde met vorig jaar nummer op 344. Is de geschatte leeftijd van de dieren, wat ze doen en de richting die ze aan het zwemmen bent onder de gegevens die worden verzameld. Weersomstandigheden worden ook verantwoord, aangezien het aantal mensen rond. Uit Delaware naar beneden via de kust van Maryland, worden inzet geplaatst om te markeren van locaties voor het bekijken van de dolfijn. Wetenschappers, aquarium personeel en vrijwilligers rekenen uit deze strand locaties en boten op het water, waar zij een kijkje kunnen krijgen.

Kenmerken

Zwemmen met dolfijnen in Maryland

Bottlenose Dolfijnen staan bekend om hun speelse aard en aquarium uitvoeringen. Hun kleur is leisteen grijs van verschillende tinten in het bovenste gedeelte van het lichaam en licht grijs naar roze aan de onderzijde. De rugvin, oftewel hoog, buigt naar de achterkant van de zoogdier en wordt vaak gebruikt om ze te identificeren van een afstand. Volwassenen variëren in gewicht vanaf 400 tot 800 pond en zijn meestal 6 tot en met 12 voet lang, met de mannetjes groter dan de vrouwtjes.

Waarnemingen

Zwemmen met dolfijnen in Maryland

Dolfijn-watching excursies, een populaire vakantie-activiteit, worden aangeboden in Ocean City. Dolfijnen zijn vaak gespot, en er zijn een verscheidenheid van excursies om uit te kiezen. In juni 2010, werden de bottlenose dolfijnen gespot in Quincy, Maryland. Ze waren alle maten, volgens een toeschouwer die nam enkele mooie foto's van de kust, en waren stoeien in de waterkant gebied van Hellen Creek.

Zwemmen met dolfijnen

Hoewel er georganiseerde excursies van de dolfijn-zwemmen in Florida, Hawaï en Zuid-Carolina, zijn er geen beschikbaar in Maryland. De nationale Aquarium Baltimore is niet bevorderlijk voor deze activiteit wegens het potentieel voor het lastig vallen van de dieren.

Instandhouding

Terwijl bottlenose dolfijnen niet in gevaar gebracht zijn, neemt hun aanbod af omdat ze zijn gevangen in visnetten en als gevolg van vervuiling. De Baltimore Aquarium deelneemt bestudeert de effecten van kwik op dolfijnen, onder andere effecten op de aquacultuur die dolfijnen kunnen beïnvloeden. Bovendien, zoals windmolens zijn gebouwd als alternatieve energiebronnen, wordt hun geluid effect op dolfijnen bestudeerd. Dolfijnen hebben een verfijnde communicatiesysteem en verstoren het hen zou kunnen destabiliseren.


gerelateerde artikelen