Wat zijn de voordelen van knoflook, citroen Water & olijfolie?

March 9

Wat zijn de voordelen van knoflook, citroen Water & olijfolie?

Knoflook, citroen water en olijfolie vaak worden gebruikt in lever-zuivering detox diëten, hoewel vele gezondheidswerkers twijfelen aan de effectiviteit van deze regimes. Gelukkig hoeft u niet te slok overvloedige hoeveelheden van deze stoffen in een detox te genieten van de voordelen. Knoflook, citroen en olijfolie in een algemene gezonde voeding toe te voegen geeft je lichaam veel voedingsstoffen die bij de algehele gezondheid helpen.

Claims van detox

Voorstanders van lever en galblaas detoxes suggereren vaak drinken van een mengsel van olijfolie, citroen water en knoflook te helpen verbeteren van de leverfunctie en reinigen van de lever van toxines. Enkele varianten van dit soort reinigen dieet kunnen ook verzoeken om grapefruit, biologische appel cider, laxeermiddelen of Epsom zouten, evenals. Een typische lever reinigen of detox van drie tot zeven dagen kan duren en is in wezen een alleen-vloeistof dieet. Initiatiefnemers van deze lever en galblaas reiniging regimes beweren dat ze helpen spoelen galstenen uit de lever, steun in de spijsvertering en algemene gezondheid verbeteren.

Kritiek

Harvard HealthBeat waarschuwt dat vasten detoxes gevaarlijke gevolgen hebben kunnen, mogelijk veroorzaakt elektrolyt onbalans, uitdroging, verstoring van de darmflora en darmfunctie verminderde. Deze regimes ook een gebrek aan essentiële voedingsstoffen, calorieën en koolhydraten. Detox diëten zijn niet wetenschappelijk bewezen toxines uit je lichaam te verwijderen.

Meer informatie

U hoeft niet om je lichaam aan een potentieel gevaarlijke detox dieet om te genieten van de voordelen van knoflook, citroen en olijfolie. Als onderdeel van een gezond dieet, deze stoffen veel bewezen voordelen bieden, zonder de risico's die met detox- of reinigen diëten komen. Knoflook bevat krachtige antioxidanten die voorkomen celbeschadiging en de Universiteit van Maryland Medical Center ook merkt dat knoflook bijdragen tot kan versterking van je immuunsysteem en het voorkomen van hart-en vaatziekten en kanker. Olijfolie bevat ook hart-gezond enkelvoudig onverzadigde vetzuren, en slechts een halve kop van citroen 90 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde van vitamine C.

Suggesties

Dr. Peter W. Kujtan merkt op dat een gezonde levensstijl en goede voeding is de beste beschikbare lever reiniger. Als u zich zorgen maakt over uw algehele gezondheid, kunt u overwegen maken van veranderingen op lange termijn dat zal een positief effect hebben op je lichaam. Knoflook, citroen en olijfolie integreren in uw dieet op een zinvolle en gezonde manier en met een diëtist of voedingsdeskundige spreken over hoe te volgen van een dieet dat is goed voor uw lever, galblaas en de rest van je lichaam. Als u besluit door te gaan met een lever detox, zie een zorgverlener eerst om ervoor te zorgen dat het veilig is voor u.


gerelateerde artikelen