Kunnen bepaalde kruiden Plaque uit het lichaam verwijderen?

August 29

Kunnen bepaalde kruiden Plaque uit het lichaam verwijderen?

Plaque, of atheromatous plaque, is de term gebruikt om een ophoping van puin, kalk, lipiden en vezelig weefsel op de binnenmuren van uw slagaders. De ophoping van plaque heet atherosclerose en atherosclerose, merkt «««MayoClinic.com, doorbloeding kan beperken tot uw cellen en weefsels. Bepaalde kruiden kunnen beschikken over het vermogen om te behandelen uw atherosclerose of Voorkom deze voorwaarde uit ontwikkelingslanden. Echter altijd bespreken de onmiddellijke en lange termijn gezondheidseffecten van kruiden met uw arts voordat u ze gebruikt.

Plaque en atherosclerose

Plaque accumulatie kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartaanvallen en beroertes. ScientificAmerican.com stelt dat de meeste hartaanvallen en beroertes optreden wanneer kleinere plaques plotseling scheuren, wat leidt tot een bloedstolsel dat belemmert de bloedtoevoer naar je hart, hersenen en andere delen van uw lichaam. Atherosclerose ontwikkelt gedurende vele jaren, en milde gevallen van atherosclerose zijn vaak asymptomatisch. Belangrijke risicofactoren voor aderverkalking zijn langdurige hoge bloeddruk, diabetes, obesitas en roken.

Nuttig Remedies

Diverse kruiden kunnen anti-atherosclerotische eigenschappen bezitten en nuttig zijn bij het behandelen of voorkomen van atherosclerose. Volgens Dr. Sharol Tilgner, een naturopathic arts en auteur van "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," helpen hawthorn, gember en ginkgo uw lichaam te handhaven van de normale functie van de bloedsomloop en de hulp vermindert uw hoge bloeddruk. Andere kruiden die nuttig wellicht bij de behandeling van hypertensie-gerelateerde arteriële verharding omvatten olive leaf, bloem van de linden, bean pod en Maretak. Verder klinisch onderzoek mogelijk moet begrijpen de werkelijke gezondheidseffecten van deze kruiden.

Een krachtig kruid

Gember kan een van de meest krachtige kruiden remedies in behandeling of voorkoming van accumulatie van de plaque in je lichaam zijn. Tilgner meldt dat gember veel belangrijke gezondheid acties binnen uw lichaam, zoals het stimuleren van de bloedsomloop, de dalende aggregatie van de bloedplaatjes en de vermindering van ontsteking uitvoert. Gember is een anti-atherosclerotische agent en een antioxidant. Dit kruid vermindert uw risico van een trombus of een bloedklonter. Trombose treedt op wanneer bloedstolsels in uw vaartuigen afbreuk doen aan de doorstroming van het bloed naar de cellen en weefsels.

Overwegingen

Accumulatie van de plaque in de slagaders is een ernstig gezondheidsprobleem. Helaas, de symptomen die gepaard gaan met dit probleem zijn zeldzaam, en veel mensen ervaren een levensbedreigende gezondheidsprobleem--hartaanval, beroerte--voordat ze beseffen ze atherosclerose. Kruiden kan remedies, samen met een goede oefening, een gezonde voeding en daalde van blootstelling aan tabaksrook, een van de meest nuttige manieren om te voorkomen dat plaque accumulatie in uw bloedvaten. Vraag uw arts als kruiden geschikt voor u zijn.


gerelateerde artikelen