Met behulp van melk van de spier op training dagen weg

August 22

Met behulp van melk van de spier op training dagen weg

In de meeste gevallen is spier melk van CytoSport bedoeld als een product van het herstel na je training. Kunt u spier melk op training dagen weg, zolang u uw calorie en vet inname bescheiden houden. Spier melk is hoog in eiwit en kan deel uitmaken van een goed uitgebalanceerd dieet indien gebruikt met mate.

Functies

Volgens de fabrikant, als je gaat spier melk gebruiken zonder een training, verbruiken de drank voor het slapen gaan. Ter voorbereiding van de geconcentreerde versie van spier melk, Meng één of twee bolletjes met water. Als u van slechts één bolletje gebruikmaakt, mengen met 6 oz. van water. Gebruik 10 tot en met 12 oz. van water als u met twee primeurs van spier geconcentreerd melkpoeder mengen bent. Klaar om te drinken spier melk smaken zijn ook beschikbaar.

Voordelen

Spier melk bevat een mix van proteïnen en aminozuren. Wanneer je de drank bij nacht drinkt, zal het helpen regenereren je spieren van 30 minuten tot zeven uur na consumptie, volgens de American Council on Exercise. Extra voedingsstoffen gevonden in spier melk bevatten kalium, calcium, ijzer, vitamine A, vitamine D en de B-vitaminen.

Overwegingen

Spier melk is hoog in calorieën en vet en mag alleen worden gebruikt met mate. Je ongeveer 310 calorieën consumeren en 4,5 gram verzadigd vet per portie van 10 tot en met 12 oz.. Calorie en vet inname verschillen enigszins tussen smaken van spier melk. Als u gebruik wilt maken spier melk om gewicht te verliezen, moet u het product te gebruiken als maaltijd vervanger te verminderen uw totale calorie-inname.

Tijdsbestek

Jezelf beperken tot slechts een enkele portie spier melk op training dagen weg. Omdat u niet extra calorieën branden zal, drinken meer dan een portie kan ertoe leiden dat overtollig vet te krijgen. Weren calorieën laag nachts op training dagen door het eten van een licht diner voordat je spier melk consumeren. Binnen een uur voordat u naar bed gaat, moet je een portie van de melk van de spier. Het doel van het drinken van spier melk voor het slapen gaan is dat het langzaam verteren proteïnen zijn bedoeld om te helpen herstellen en spiermassa te herstellen terwijl je slaapt.


gerelateerde artikelen