How to Raise van kinderen in een interreligieuze huis

June 26

How to Raise van kinderen in een interreligieuze huis

Interreligieuze huwelijken, volgens Alicia Pitterson, programma assistent in het kantoor van stedelijke ministeries van de United Methodist algemeen bestuur van Global ministeries in New York City en een christelijke vrouw getrouwd met een islamitische man, kunnen lastig zijn. Verhogen van een kind in een interreligieuze huishouden biedt nog meer van een uitdaging aan interreligieuze paren. Met twee sets van overtuigingen, waarschijnlijk zal het niet gemakkelijk voor u om te bepalen welke geloof te wenden wanneer het gaat om het verhogen van uw kind, maar u bent niet de enige paar gaan via dezelfde uitdagingen.

Stap 1

Eerbiediging van de religieuze overtuigingen van je partner, maakt niet uit hoe zijn overtuigingen van uw eigen afwijken, adviseert Sheila Gordon, moeder, auteur en partner in een Joods-christelijke huwelijk. Ongeacht welke geloof u kiest om te verhogen uw kind, hebt u om het goede voorbeeld van respect voor elkaars overtuigingen of risico van uw kinderen leren respect degenen die hebben niet de dezelfde overtuigingen die ze dragen.

Stap 2

Uw kinderen aan beide van uw religies, blootstellen adviseert Kelly C. Martini, de uitvoerend secretaris van communicatie voor de Women's divisie bij de United Methodist Church. Bijvoorbeeld, wordt in een interreligieuze huwelijk betekent zowel ongetwijfeld wilt u uw kinderen te leren, leven en beleven van het geloof waarin u gelooft. Dat is niet minder waar voor u. Zodat uw kinderen te leren zo veel mogelijk over beide religies zal hen beslissen welke een of geen van beide, ze willen praktijk in de toekomst helpen. Uiteindelijk, is het besluit over hun religieuze overtuiging aan hen.

Stap 3

Tijd doorbrengen zich te concentreren op de overeenkomsten van uw geloof. Hoewel sommige religies uitzonderlijk verschillend in vele opzichten zijn, zijn veel hetzelfde. Bijvoorbeeld, als u een Christen bent en je man is Joods, focus op uw gedeelde geloof in een Joods-christelijke God. Door het spelen van de gelijkenissen tussen uw geloof, bent je meer kans om te elimineren conflict tussen uzelf en uw kinderen.

Stap 4

Laat uw kinderen kiezen welke godsdienst zij de praktijk willen als zij ouder, zonder druk of boosheid op een van uw onderdelen zijn, adviseert Martini. Vergeet niet dat wat u Leer uw kinderen over uw geloof slechts een deel van het proces is. Meeleveren met het begrijpen van uw geloof geeft hen de kennis om een beslissing te nemen. Het is niet een persoonlijke aanval op een van u moet uw kind kiezen om van uw echtgenoot geloof over uw eigen praktijk.


gerelateerde artikelen