Fat Flush dieet voor een Week

August 29

Fat Flush dieet voor een Week

De Fat Flush programma's, bedacht door voedingsdeskundige Ann Louise Gittleman, zich richten op het ontgiften van het lichaam om te afvallen, elimineren van parasieten en algehele gezondheid te stimuleren. De herfst Fat Flush, featured in "Fat Flush voor leven: The Year-Round Super Detox Plan te Boost uw metabolisme en houden het gewicht af permanent," bevat een één week eliminatie dieet om je denken over uw voedingskeuzes. Elimineren van deze voedingsmiddelen gedurende één week kan ertoe leiden dat u een paar pond schuur terwijl het opvoeren van uw energie, zegt Gittleman. Spreken met uw arts voordat u begint met een soort van een detox of beperkt dieet, vooral als je zijn behandeld voor een medische aandoening of medicatie staan. Alle detox diëten pose sommige gezondheidsrisico's.

Suiker en kunstmatige zoetstoffen

Fat Flush dieet voor een Week

Suiker in uw dieet onder het mom van vele namen, sluipt volgens Gittleman, en alle vormen zal sap van uw energie en uw metabolisme vertragen. Elimineren van voedingsmiddelen met ingrediënten die de woorden "suiker" of "stroop," evenals honing, dextrose, fructose, mout, melasse, sacharose en stroop bevatten. Voor sommige, kunstmatige zoetstoffen leiden tot de dezelfde honger achtbaan als full-calorie suikers, verklaart Gittleman. Sla hen, en u kunt vinden dat u minder hoofdpijn en minder zwellen hebt. Vermijd alle levensmiddelen en dranken met een alcoholgehalte acesulfaam-K, aspartaam, maltodextrine, manitol, sacharine, sorbitol en sucralose. Dit gemakkelijker maken op jezelf taalkeuzemenu zoete voedingsmiddelen dan fruit dat "low-calorie" status claimen.

Transvetten

Fat Flush dieet voor een Week

Verwerkt voedsel krijgen een langere houdbaarheid van transvetten, maar zij zijn gekoppeld aan hart-en vaatziekten, volgens de Harvard School of Public Health. Er zijn twee plaatsen u kunt kijken op de verpakking om te voorkomen dat dit ingrediënt. Voeding etiketten in de Verenigde Staten voeren een regelitem voor trans gram vet. Voor items die alleen de lijst van ingrediënten, zoek naar de woorden "gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie" en "plantaardige verkorting." Vervolgens het pakket neergezet en lopen weg.

Lege koolhydraten

Fat Flush dieet voor een Week

Alle programma's Fat Flush beperken koolhydraten uit brood, pasta's, rijzen en zetmeelhoudende knollen. Gittleman de grondgedachte is dat deze voedingsmiddelen insuline-pieken die tot ontstekingen, trage stofwisseling en hart-en vaatziekten leiden veroorzaken. Studies door het Department of Veterans Affairs aansluiten, waaruit blijkt dat een low-carb dieet risicofactoren voor hart-en vaatziekten aanzienlijk kan verminderen.

Eiwit en planten

Fat Flush dieet voor een Week

Fat Flush dieters richten hun inspanningen op het eten van gras gevoederde eiwitbronnen, groenten en fruit. De combinatie van eiwitrijke en hoge antioxidanten is een energie booster, zegt Gittleman. Doordat de energie riolering--zoetstoffen, transvetten en lege koolhydraten--voel je eigenlijk de voordelen van een betere voeding.

Deskundige inzicht

Fat Flush dieet voor een Week

Uw nieren en lever werken op een dagelijkse basis voor het verwerken van toxines. Sommige detox diëten kunnen leiden tot duizeligheid, vermoeidheid en misselijkheid. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voordat u begint een nieuwe dieet. Volgens de Nemours Foundation, is het lichaam ontworpen om te zuiveren zelf door het eten van healthy foods. Echter, als je voelt dat je moet een algemeen reinigen, een dieet voor een week moet niet schadelijk, maar neem contact op met uw arts voordat u begint. Een beperkt, detox type van dieet, dat duurt voor een langere periode van tijd kan vertragen uw stofwisseling, waardoor het moeilijk om gewicht te verliezen.


gerelateerde artikelen