Het gebruik van Turbinado suiker in plaats van witte suiker

August 14

Het gebruik van Turbinado suiker in plaats van witte suiker

Turbinado, of ruwe suiker, is een alternatief voor lijstsuiker, traditionele bruine suiker en kunstmatige zoetstoffen. Turbinado is inderdaad sacharose, zijn naam afgeleid van de turbine die het wordt gesponnen binnen wanneer het is gemaakt. Turbinado korrels zijn iets groter dan die van lijstsuiker, textuur aan gebakken goederen, leningen en het behoud van melasse geeft het meer smaak en kleur. Omdat het dat minder dan lijstsuiker verwerkt, behoudt het sommige mineralen en sporenelementen. Gebruik het zoals je zou regelmatig lijstsuiker--in thee en koffie, voor macerating of voor de topping muffins en scones.

Hoe zoet Is

Turbinado is in de eerste indrukken van rijpe suikerriet opgeleverd. Het komt uit de rest van de ruwe suikerriet SAP dat heeft ontdaan van verontreinigingen, achterlating van melasse, ijzer, calcium, magnesium, fosfor en kalium en sporen van niacine, mangaan en koper. Het doet niet smelten helemaal zoals lijstsuiker wanneer blootgesteld aan hitte, maar het is toch handig voor het bakken. In zijn gekorrelde vorm, die worden doorgegeven grillige zoetheid aan yoghurt, pudding en minder-dan-rijp fruit.

Hoeveel Turbinado moet ik gebruiken?

Volg een 1-op-1 ratio wanneer u gebruik wilt maken turbinado in plaats van lijstsuiker. Of gebruik het in plaats van de bruine suiker in koekjes, schoenlappers, en taarten. Als gevolg van de inhoud ervan melasse werkt turbinado bijzonder goed in brownies, Chocolade recepten en ambachtelijke espresso dranken, en als basis voor een eenvoudige stroop voor gebruik in cocktails. Als je je suiker inname bekijkt, meng turbinado met nul-calorie zoetstoffen. Sommige mineralen aan uw cheesecake met behulp van turbinado in plaats van de tabel suiker toevoegen.

Diepte van de smaak

Zorg ervoor dat turbinado de handtekening melasse smaak en textuur zijn compatibel met de andere smaken en texturen in uw recept. Turbinado werken mogelijk niet goed in een delicate mousse, een zoete souffle of gemengd in een all-citrus op basis recept. Vanwege het hogere vochtgehalte werkt het wonderfully in rustieke fruit taarten en gecarameliseerde, smelten, en het maken van glazuren en snoepjes.

Andere toepassingen

Turbinado is misschien wel de ideale natuurlijke zoetstof voor smoothies en eiwit shakes. De melasse voegt diepte van aroma aan de meeste vruchten en verbant de platte bitterheid sommige merken van maaltijd vervangende shakes is gekoppeld. Een zelfgemaakte chocolade en zoet-hartige traktaties worden ook best gerold in turbinado. De grotere korrels maken voor meer prachtige presentaties, smaken en gewaarwordingen op het gehemelte.

Waarschuwingen

  • Vermijd het gebruik van turbinado in gebakken recepten als u een lichte textuur wenst. De grootte van een suikerkristallen van invloed op hoe veel lucht kan worden gemengd in het beslag en hoe snel de korrels los bij het bakken. De iets kleinere kristallen in witte kristalsuiker resulteren in een fluffier textuur in cakes en andere gebakken desserts.

Tips

  • Turbinado heeft meer voedingswaarde dan witte suiker, maar op 100 calorieën per 2 eetl, haar waarde als zoetstof en bakken ingrediënt zwaarder weegt dan de micronutriënt inhoud. Turbinado heeft 0.09 mg ijzer, 3 mg calcium en 7 mg kalium per 2 eetlepels of 25 g, terwijl 2 eetl gekorrelde witte suiker heeft 0,01 mg ijzer en 0 mg calcium en kalium.

gerelateerde artikelen