Fysieke activiteiten voor peuters in kind zorg centra

November 17

Fysieke activiteiten voor peuters in kind zorg centra

Houden van uw peuter actief helpt haar fysiek te ontwikkelen en gezond te blijven. De nationale vereniging voor Sport en lichamelijke opvoeding van richtsnoeren suggereren peuters moeten ten minste 60 minuten lichaamsbeweging per dag, met niet meer dan een uur van sedentaire activiteiten tegelijk. Kiezen een kind zorg centrum, waarin verschillende fysieke activiteiten geeft uw tot tal van mogelijkheden in beweging te krijgen.

Buiten spelen

Een kwaliteit kind care center biedt aangepast aan de leeftijd buiten speelruimte voor je kleintje. Kijk voor lage speeltoestellen waar peuters kunnen gemakkelijk manoeuvreren. Hoog stappen of play platforms zonder leuningen zijn een dalende gevaar voor kleine benen. De ruimte hieronder moet een schok-absorberende materiaal, zoals speciale Rubbermatten of mulch. Ballen, driewielers en soortgelijke outdoor play apparatuur biedt extra lichamelijke activiteit mogelijkheden. Controle op de planning van de dagopvang om hoeveel buiten spelen laat uw peuter te zien krijgt.

Actieve Indoor speeltuinen

Een kind zorg centrum moet ook mogelijkheden voor actieve indoor speeltuinen. NASPE raadt een evenwicht van gestructureerde en ongestructureerde lichamelijke activiteit. Indoor actieve speeltuinen is een kans voor peuters hebben ongestructureerde gratis spelen met veel verkeer. Speelgoed zoals indoor klimmen structuren, matten voor tumbling en tunnels bevordering van lichaamsbeweging. Geven van jonge kinderen een keus in hoe ze maakt fysieke activiteit meer zinvol en plezierig bewegen. Terwijl tots nodig sommige stille tijd hebben, beperkende sedentaire activiteiten zoals computer gebruiken en TV kijken ten dage zorg zijn de sleutel aan te moedigen actiever binnen spelen.

Groepsspelen

Meeste dag zorg centra hoeft niet een volledige Fitnessruimte, maar velen hebben grote open ruimtes waar de kinderen spelen groep spelen. Actieve groep games bieden een manier om te passen in fysieke activiteit gedurende de dag. Aangepast aan de leeftijd spelen die kunt u tegenkomen op een dagopvang omvatten bevriezen dans, volg de leider, parachute spelen, ballon volleybal en balspelen. Kinderen moeten een groot gebied dat vrij is van meubilair en trippende gevaren om te spelen deze actieve groep binnenshuis.

Actief leren

Kinderopvang centra vaak nemen educatieve curriculum in de dag, maar dat betekent niet dat uw peuter moet zitten aan een tafel om te leren. Actief leren combineert de educatieve component met beweging te houden van uw tot onderweg. Bijvoorbeeld, terwijl het leren over dieren, konden de kinderen rondlopen als de dieren. Zelfs wanneer de kinderen zitten om te leren, moeten ze beweging pauzes. Bij het kiezen van een kinderopvang centreren, bezoek tijdens het leren keren om te zien hoeveel verkeer de kinderen doen.


gerelateerde artikelen