Afdrukbare oefeningsroutines

December 8

Afdrukbare oefeningsroutines

Als uw budget of uw planning zal niet toestaan dat u om te huren van een personal trainer, kunt u nog steeds een oefenprogramma starten op uw eigen. Een personal trainer biedt ondersteuning en motivatie, maar hij ook biedt een effectieve oefeningsprogramma en leert u de juiste vorm. Afdrukbare oefeningsroutines zijn online beschikbaar. Beoordeling van degene die u geïnteresseerd bent, beoordelen ze op of ze dezelfde info leveren die je zou krijgen van een trainer.

Nemen van alle elementen

De fundamenten van een effectieve fitness-programma zijn aërobe oefening en krachttraining. Meestal de twee zullen worden gevonden in aparte afdrukbare routines, maar u kunt veel routines te werken als een circuit om uw cardio-training op hetzelfde moment als uw weerstand training. Een training die gemakkelijk kan worden gedaan als een circuit is een weerstand band workout. Aangezien u zult alleen worden met behulp van een stuk van apparatuur--de band--kun je snel overstappen aan één oefening naar de andere met weinig of geen rust tussen. De constante beweging zal uw hartslag opstaan en houden het er voor de duur van uw training.

Geïllustreerde instructies opnemen

Uw trainingsschema moet schriftelijk hoe uw workout zal vooruitgang, zoals welke oefeningen u doen zult, in welke volgorde en hoeveel sets en reps een afdrukbare routine effectiever, hoewel, is als het bevat foto's van de bewegingen uit. Hebt u een afbeelding van de oefeningen die je moet doen, kun je hen goed uitvoeren met behoud van de juiste vorm. Sommige bereid oefeningsroutines hebben slechts één foto van de oefeningen die het voorschrijft, maar vindt u degene die twee of meer foto's zijn nog nuttiger.

Omnium

De beste oefeningsroutines zijn voltooid en u vanaf het allereerste begin tot het einde. Dat betekent dat u moet ervoor zorgen dat het dat u uitprinten omvat stretching, warming-up en afkoeling. De American Council on Exercise zegt dat goede stretching alleen een milde stuk, niet een die veroorzaakt ongemak of pijn is, en 15 tot 30 seconden moet worden gehouden. U moet niet uw spieren rekken voordat ze bent opgewarmd, echter zo zoekt afdrukbare routines die plaats stretching na een warming-up of sla ze voor het gedeelte van de Cooling-down van de praktijk.

Vinden van afdrukbare Routines

Voor het opzoeken van afdrukbare oefeningsroutines, beginnen met websites die bieden de soort routine die u geïnteresseerd bent in. Bijvoorbeeld, vindt lopers nuttige routines en handleidingen op CoolRunning.com en andere actieve websites. Yoga liefhebbers kunnen een website yoga zoals "Yoga Journal." All-Inclusive programma's die gebruikmaken van lichaamsgewicht oefeningen met plyometrics en yoga houdingen kunnen worden gevonden op de American Council on Exercise de website.


gerelateerde artikelen