De beste vitamine voor slappe huid van het gelaat

December 13

De beste vitamine voor slappe huid van het gelaat

Vitaminen zijn organische stoffen waarmee het lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale werking. Naarmate je ouder worden, uw huid verliest zijn elasticiteit en kan beginnen te verzakken in de gebieden rond uw ogen en de huid. De huid verliest zijn elasticiteit als gevolg van de verminderde productie van collageen. Het toevoegen van vitaminesupplementen kan de totale elasticiteit van de huid verbeteren en minimaliseren van de fijne lijntjes en rimpels die zijn gekoppeld aan de natuurlijke veroudering.

Vitamine E

Vitamine E is een vetoplosbare vitamine die de cel membranen tegen de schade van vrije radicalen beschermt. De accumulatie van vrije radicalen na verloop van tijd is grotendeels verantwoordelijk voor het verouderingsproces. Als een supplement houdt vitamine E de huid, hart, zenuwen, spieren en rode bloedcellen gezond. Vitamine E kan ook cellulaire veroudering verminderen. Volgens het Center for Dermatologie en dermatologische chirurgie, heeft actuele vitamine E effectiviteit aangetoond in de behandeling van inflammatoire huidziekte, photoaging, pigmentatie stoornissen en wondgenezing. Actuele vitamine E is het meest effectief wanneer deze wordt gecombineerd met vitamines A, C en B-3. De inname van vitamine E in gezonde volwassenen ouder dan 18 jaar is 15 mg per dag. Een niveau van giftigheid voor actuele vitamine E is niet vastgesteld, hoewel oplossingen met 14.000 internationale eenheden, I.U, als veilig worden beschouwd.

Vitamine A

Vitamine A is een vetoplosbare vitamine die helpt vorm en handhaven van gezonde huid, tanden, zacht en skeletale weefsel. Actuele vitamine A supplementen kunnen verminderen rimpels en donkere vlekken, en verbetering van de algehele huid elasticiteit van de huid. Onderzoek door Reza Kafi, M.D., van Stanford Medical School bestond uit 0,4 procent vitamine A lotion op 36 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 87 toe te passen. De lotion werd toegepast op een arm driemaal per week gedurende 24 weken. Rimpels, ruwheid en veroudering ernst die alle zijn aanzienlijk verbeterd in de vitamine A behandeld arm. Bovendien, het onderzoek aangegeven dat actuele vitamine een verhoogde productie van glycosaminoglycaan en procollagen, structurele componenten van de huid. De normale inname van vitamine A voor gezonde mannen boven de leeftijd van 18 jaar is 900 mcg per dag; voor gezonde vrouwen is dezelfde leeftijd 700 mcg per dag. Toxiciteit voor actuele vitamine A is niet vastgesteld; echter, zalf of lotions met 0,4 procent retinol worden als veilig beschouwd.

Vitamine C

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine nodig voor de groei en reparatie van alle weefsels in het lichaam. Vitamine C vormt het eiwit dat maakt huid, en fungeert als antioxidant te beschermen het lichaam tegen schadelijke effecten van vrije radicalen. Onderzoek uitgevoerd door Tiago Duarte, et al.., aan de Universiteit van Leicester bestudeerde het effect van vitamine C op de huidcellen blootgesteld aan ultraviolet licht. De resultaten toonden aan vitamine C kan verbeteren wondgenezing door het stimuleren van de huidcellen om te verdelen en migreren naar een gewonde gebied. Bovendien is uit de resultaten blijkt dat vitamine C kan ook het beschermen van de huid doordat de huidcellen vermogen om te herstellen van mutagene DNA. Deze bevindingen tonen een mechanisme door welke vitamine C draagt bij aan het behoud van een gezonde huid door bevordering van de wondgenezing en bescherming van cellulaire DNA tegen schade door vrije radicalen. Als een in water oplosbare vitamine, is vitamine C niet opgeslagen in het lichaam; toxiciteit is zeldzaam, maar kan bestaan in hoeveelheden van meer dan 2 000 mg per dag.

Overwegingen

Een gezonde voeding in het algemeen zorgt voor de vitamines je lichaam nodig heeft voor een goede werking; het toevoegen van een supplement voor cosmetische doeleinden kan echter wenselijk. Supplementen komen in poeder, pillen, liquid gels, en actuele crèmes en lotions. Vloeibare vitaminen absorberen Vijven keer sneller dan poeder pillen. Praat met uw arts over de beste opties voor u.


gerelateerde artikelen