Hoe te verbeteren uw Golf Swing als de bal gaat laag & links

November 22

Hoe te verbeteren uw Golf Swing als de bal gaat laag & links

Golf is soms een moeilijk spel. Het omdat van een shot is een van die momenten dat het moeilijkste, of je de bal te ver, te laag, haak of snijd. Als ook maar één schot uitgeschakeld is, kan het zetten een domper op de rest van uw spel. Door erachter te komen wat uw schot is noodlijdende en verbeteringen in uw swing toepast, kunt u alle 18 holes domineren.

Voorkomen dat uw schot links aansluiten

Stap 1

Open je club gezicht. Als het gezicht, of de voorkant, van de club wordt gekanteld naar u, kantelen het uit totdat het rechtstreeks met de bal wordt opgesteld.

Stap 2

Greep de club naar behoren. Met beide handen met de club, vormen een "V" met uw duim en wijsvinger. De "V" moet verwijzen naar de binnenkant van je rechterschouder. Moet u slechts twee knokkels op uw linkerhand als u de juiste grip hebben.

Stap 3

Plaats de bal zodat het is niet te ver terug in uw houding. Als het in overeenstemming met je achterste voet, dan moet het meer worden verplaatst naar het midden van je lichaam.

Stap 4

Uitlijnen uw schouders zodat zij parallel met de lijn van uw schot. Als je rechterschouder te ver terug is, is het een factor die bijdraagt tot het aansluiten van uw bal.

Stap 5

Het verkorten van uw swing. Een schommel die te lang kan zorgen voor het gezicht van de club om open te stellen.

Voorkomen dat het raken van de bal te laag

Stap 1

Plaats van de club op de grond achter de bal en neem je grip uit dit standpunt. Swing door met de club greep op deze manier. Hoewel het wellicht niet zo comfortabel, zal het u de bal rechtdoor in plaats van het raken met een verhoogde club, waardoor schoten te verliezen loft helpen.

Stap 2

Neutraliseer je grip op de club. In veel gevallen zal het hebben van een sterke greep uw bal te laag gaan veroorzaken. U kunt dit probleem oplossen, greep de club goed met de "V" aan uw rechterhand, gemaakt door uw wijsvinger en duim, wijzend naar de binnenkant van je rechterschouder. Neerkijken aan uw linkerhand; moet u slechts twee gewrichten.

Stap 3

Plaats meer gewicht op je rechter voet. Raken van de bal te laag kan worden veroorzaakt door het verschuiven van uw gewicht aan uw linkerkant. Door bewust planten je rechtervoet en uw gewicht op het te houden, voorkomt u uw gewicht naar rechts verschuiven.

Tips

  • Zoals met alles in golf, is de beste manier om te houden van het raken van de bal te laag en aan de linkerkant door herhaaldelijk uw swing oefenen.
  • Videoband zelf je swing oefenen zodat u kan zien dat alle acties die u neemt.

gerelateerde artikelen