De bijwerkingen van Ginkgo Biloba voor migraine & hoofdpijn

April 4

De bijwerkingen van Ginkgo Biloba voor migraine & hoofdpijn

Traditionele geneeskunde, alternatieve geneeswijzen, nu vaak wordt genoemd is het kruid ginkgo biloba gebruikt de afgelopen duizend jaar vele gezondheidsredenen. Ginkgo biloba is populair vandaag als een kruidensupplement in de Verenigde Staten. Herbalists kunnen suggereren dat het voor geheugenproblemen zoals de ziekte van Alzheimer, premenstrueel syndroom en migraine. Hoewel je kan het kopen over de toonbank, is ginkgo biloba niet goedgekeurd als een medicijn door de Amerikaanse Food and Drug Administration. U kunt uw voornemen om het gebruik van ginkgo biloba met uw arts voordat u begint, omdat het leiden bijwerkingen tot kan moeten vermelden.

Vangsten

Onder de meer ernstige potentiƫle neveneffect van het gebruik van ginkgo biloba supplementen voor de behandeling van uw migraine en hoofdpijn kunnen aanvallen optreden als gevolg van het kruid acties in je hersenen, Drugs.com notities. Het kan normale elektrische hersenactiviteit, ontregelen de gebruikelijke stroom verstoren. Dit probleem kan leiden tot een aanval voordoen in je lichaam. Kan je het soort beslag waarin u staren wezenloos, tijdelijk loskoppelen van de wereld. Ook kan je het meer voor de hand liggende type dat oorzaken van bewusteloosheid en gewelddadige, oncontroleerbare bewegingen van je hele lichaam. Zelfs zonder een beslaglegging veroorzaken ginkgo biloba een plotselinge bewusteloosheid optreden. Vrienden, familie of een ambulance moet om u te vervoeren naar een SEH onmiddellijk als bewusteloosheid of aanvallen optreden bij gebruik van ginkgo biloba.

Aritmie

Aritmie verwijst naar elke wijziging in uw normale hartslag. Er bestaan verschillende typen. Nemen van ginkgo biloba kan produceren een aritmie waarin de regelmatige ritme van je hartslag onregelmatig wordt. Dit veroorzaakt meestal een onaangenaam gevoel in je borst. Een onregelmatige hartslag kan produceren anomalieƫn in uw normale bloedstroom. Dit kan je hele lichaam verstoren. Je hart kan zelfs stoppen. Een aritmie vraagt om een onmiddellijke reis aan de noodsituatieruimte voor behandeling. Vertel de dokter dat u neem ginkgo biloba supplementen.

Constipatie

Een nieuwe stof die in uw lichaamssysteem, of een nieuw type van voedsel, een nieuwe medicatie of een nieuwe kruidensupplement, kan sommige tijdelijke problemen maken in uw spijsverteringskanaal. Met ginkgo biloba, kan dit gebeuren als constipatie, een verharding of drogen van uw verteren voedsel. Dit levert problemen op wanneer u probeert om te poepen. Over-the-counter remedies kunnen u helpen door middel van een bout van constipatie. Als ginkgo biloba constipatie veroorzaakt, stopt de bijwerking meestal in een paar dagen op zijn eigen.

Misselijkheid

Het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde stelt dat gebruik van ginkgo biloba als een aanvulling kan een ander spijsverterings probleem opleveren. In het bijzonder kan je misselijk voelen tijdens uw eerste gebruik van ginkgo biloba. Misselijkheid moet worden weergegeven als een milde probleem en binnenkort verdwijnen. Als het anders optreedt of blijft hangen, vraagt u uw arts om hulp.


gerelateerde artikelen