Huis remedie voor peuter hoest

April 8

Huis remedie voor peuter hoest

Een hoest is een lichaamseigen defensief mechanisme en een manier om zich te ontdoen van irriterende stoffen in het systeem. Hoesten helpt slijm te verdrijven en voorkomt dat dode cellen regelen binnen de longen. Hoesten kan worden gekoppeld aan een verkoudheid, griep en astma-- of een symptoom van meer ernstige aandoeningen zoals longontsteking of bronchitis. Als uw peuter niet een hoge koorts hoeft en de hoest niet persistent voor meer dan twee weken is, kunnen de huismiddeltjes helpen verlichten van uw peuter hoest. Altijd uw kinderarts te raadplegen als u zich zorgen maakt.

Stap 1

Zet uw peuter naar beneden voor meer dutjes en rusten overdag. Het lichaam is in staat om te verjongen en natuurlijk herstellen met slapen. Je peuter kan worden meer in het midden van de nacht vanwege zijn hoest, dus het toevoegen van een extra dutje tijdens de dag. Houd de lichten laag, lees boeken en uw peuter te vertellen dat hij moet proberen en een dutje.

Stap 2

Gebruik een luchtbevochtiger of cool-mist vaporisator op uw peuter in de kamer. De stoom bevochtigt de lucht, hydrateert neuspassages opent sinussen en kan verlichten uw kind hoest. Ook kunt u het uitvoeren van een zeer warme douche en laat uw kind zitten in de stomende badkamer. Zorg ervoor om te blijven met je kind, zodat hij niet t proberen en legde zijn hand onder het warme water.

Stap 3

Kleed uw peuter in warmere kleren als het koud is buiten in plaats van het aanzwengelen van de warmte. Warmte droogt de lucht uit en hoesten kan verhogen.

Stap 4

Geef uw peuter warme vloeistoffen. Ziekte deshydrateert het lichaam omdat zoveel energie is uitgegeven aan de bestrijding van de infectie of een virus, dus het is belangrijk om uw peuter overvloed van vloeistoffen. Warm water, kruidenthee en bouillon kalmeren de keel, doorbloeding verbeteren en aanvullen van vloeistoffen weggevaagd door de ziekte.

Stap 5

Wrijf eucalyptus balsem op van uw peuter borst voordat de NAP's en voor het slapen gaan. Eucalyptus dampen duidelijk van de ademhaling passages, verlichten de congestie, verbetering van de circulatie en is een grote aromatherapie remedie voor uw peuter van hoest. Zoekt u een balsem die gebruikmaakt van de all-natuurlijke plantenextracten.

Stap 6

Houd een oogje op uw peuter van hoest nadat ze koemelk verbruikt. Sommige kinderen hebben allergieën voor koemelk die verlengen van congestie en een hoest kunnen verergeren. Zich bewust zijn van de invloed van koemelk, of niet beïnvloeden, uw kind congestie en hoesten. Als u vermoedt een allergie dat, praten met je peuter de kinderarts over andere opties voor melk.

Stap 7

Geven een theelepel honing voor NAP's of voor het slapen gaan als uw kind ouder dan één jaar.

Waarschuwingen

  • Als uw kind jonger dan één jaar is, geven geen haar honing. Honing bevat sporen van botulisme dat oudere kinderen en volwassenen kunnen behandelen. Zuigelingen kunnen niet.

Tips

  • Raadpleeg uw kind kinderarts als u vragen hebt.

Wat die u nodig hebt

  • Luchtbevochtiger
  • Cool-mist vaporisator
  • Warm water
  • Kruiden thee
  • Bouillon
  • Eucalyptus wrijven
  • Honing

gerelateerde artikelen