Hoe om gezond te blijven voor de kinderen

April 29

Hoe om gezond te blijven voor de kinderen

Ouders kunnen kinderen voorzien van een gezonde start vanaf de geboorte. Maar uiteindelijk moeten de kinderen hun eigen gezond levensvaardigheden te leren. Ouders die gezonde keuzes te voor zichzelf maken zorgen een positief rolmodel voor hun kinderen. Praten met je kind over een gezonde levensstijl zal geven haar de kans praktijk goede gewoonten--die voor de rest van haar leven kunnen afbetalen.

Stap 1

Bespreken met uw kind gezonde levensstijl onderdelen zoals voeding, lichaamsbeweging, slaap en hygiëne die invloed hebben op de algehele welzijn. Praten over manieren om die de hele familie kan gezond te blijven. Gezondheidsgerelateerde onderwijs maken spannend en informatief.

Stap 2

Uitschakelen van de televisie, videospelletjes en computers. Dit soort afleiding te beperken zal het aanmoedigen van kinderen om meer actief gedurende de dag.

Stap 3

Moedig uw kinderen te bewegen ten minste eenmaal per uur om te vermijden lange perioden wordt sedentaire. Het aanmoedigen van kinderen om te dansen in de kamer rond, voeren van jumping jacks of maak een wandeling rond het blok.

Stap 4

Regelmatige lichaamsbeweging in uw kind dag werken. Stimuleren actieve spelen tijden met activiteiten zoals tag, fiets rijden en draait rond de speeltuin. Als een gezin met activiteiten zoals familie wandelingen of zwemmen de activiteit om aantrekkelijker te maken om uw kinderen uitoefenen.

Stap 5

Post een foto van MyPyramid om te helpen uw kinderen stellen een gezond dieet. Volkorengranen, magere zuivelproducten, groenten, fruit en sommige gezonde vetten integreren door de familie dieet. Kies enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigd vet, en ook Omega-3 vetzuren voor het dikke gedeelte van de voeding. Voorbeelden zijn olijfolie, noten, zaden, avocado's, lijnzaad en vis.

Stap 6

Het uitnodigen van uw kind om te koken van maaltijden en snacks met u. Leren haar gezond koken basis te bouwen van een Stichting voor gezondheid eetgewoonten te gebruiken in heel haar leven.

Stap 7

Limiet calorierijke, hoge-suiker-dranken die extra calorieën toevoegen. Water als uw kind primaire bron van hydratatie--samen met hele vruchten en vetarme melk drinken aan te bieden.

Stap 8

Leer uw kinderen om te wassen hun handen vaak om zich te ontdoen van ziektekiemen. Krijgen uw kinderen in de gewoonte van wassen vóór het eten en na gaan naar de badkamer, het bereiden van voedsel en het aanraken van vuile oppervlakken. Leer uw kind om te zingen het alfabet of de "Happy Birthday" om te weten hoe lang de handen te wassen.

Stap 9

Poets uw kind tanden minstens tweemaal per dag. Geef uw kind een kans zijn eigen tanden met uw toezicht om ervoor te zorgen dat hij krijgt ze schoon te poetsen. Het instellen van een timer om te helpen uw kind weet hoe lang zijn tanden te poetsen.

Stap 10

Stel een bedtime vroeg genoeg voor uw kind goed uitgerust in de ochtend. Uw kind moet tussen 10 en 12 uur slaap per nacht, volgens Kids gezondheid van Nemours. De bedtijd consistent houden zelfs in het weekend dus ze in een routine krijgt.

Stap 11

Regelmatige controles van de goed-kind met uw kinderarts en tandarts plannen. De bezoeken helpen bij het identificeren van potentiële problemen vroeg wanneer ze gemakkelijker te behandelen zijn.


gerelateerde artikelen