Ginkgo Biloba voor angst bij kinderen

October 19

Ginkgo Biloba voor angst bij kinderen

Voor sommige kinderen, kan de wereld lijken als een beangstigende en overweldigende plek. Alledaagse gebeurtenissen--zoals een reis naar de supermarkt of naar bed alleen--gaan kunnen het uitlokken van angst, mogelijk grotere leven overgangen met inbegrip van bewegende, school of de dood van een huisdier wordt gestart. Ginkgo biloba is niet in het algemeen aanbevolen voor kinderen, hoewel verscheidene andere kruidengeneesmiddelen zogenaamd zijn veilig en effectief voor de behandeling van angst. Kruiden supplementen gebruiken in combinatie met liefdevolle, ouderlijke steun en praat met uw arts als de symptomen blijven.

Gebruik

Ginkgo biloba is de oudste levende boom soorten, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Deze bomen kunnen meer dan 1000 jaar leven. Ginkgo biloba supplementen zijn afgeleid van de gedroogde bladeren van de bomen, en vaak worden gebruikt voor verbetering van de circulatie, verlaagt geheugenverlies van de ziekte van Alzheimer of het natuurlijke verouderingsproces en macula degeneratie, een degeneratieve oogziekte voorkomen. Hoewel ginkgo biloba is niet gekoppeld aan het verlichten van angst, kan het verminderen van gevoelens van depressie en sociale interacties bij Alzheimer patiƫnten te verbeteren.

Gebruik voor kinderen

Ginkgo biloba is niet aangetoond dat het verminderen van angst en over het algemeen wordt niet gebruikt bij kinderen om welke reden. Sommige rapporten van interne bloeden in combinatie met het nemen van ginkgo biloba hebben gemeld, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Neem contact op met uw arts voor de meest recente informatie over het geven van kinderen ginkgo biloba; Hoewel kinderen niet mag ginkgo biloba, vanaf de publicatie, ongeacht de situatie nemen, gebruik geen de bomen vruchten of zaden om welke reden, zoals deze giftig zijn.

Plantaardige alternatieven

Diverse kruiden verlichten angst en zijn veilig voor kinderen. Valeriaan is een milde kruiden kalmerend, volgens Dr. Jerry Rubin, mede-auteur van "Natuurlijk gezonde Kids." Gebruiken voor het verlichten van rusteloosheid en angst voor het slapen gaan. Passiebloem extract verlicht ook angst, wanneer oraal in te nemen. Kamille thee met appelsap of een beetje honing en citroen voor een rustgevende warme drank zoeten. Geven geen honing aan kinderen jonger dan 1 jaar. Volg alle doseren aanwijzingen zorgvuldig en praten met uw arts alvorens kruidensupplementen aan kinderen. U kunt ook kruiden aromatherapie gebruiken voor het verlichten van angst. Een paar druppels Lavendel of eucalyptus radiata toevoegen aan een warm bad te kalmeren een angstig kind voor het slapen gaan.

Overwegingen

Veel kinderen voelen incidentele angst, maar Raadpleeg uw arts als uw kind angst voor meer dan twee weken duurt, gaat gepaard met veranderingen in de stemming, voeding- of slaappatroon of dagelijkse routines heeft grote invloed op. Uw kind wellicht een angststoornis of een significante trauma hebt ervaren.


gerelateerde artikelen