Paprika citroen Water reinigen

September 3

Paprika citroen Water reinigen

Sommige mensen geloven dat de toxinen in het maag-darmkanaal kunnen veroorzaken verkoudheden, allergieën, artritis, slechte circulatie en vermoeidheid, zegt Michael Picco, MD, een gastro-enteroloog in de Mayo Clinic. Ze zien de citroen water reinigen als een manier om toxines uit het lichaam te verwijderen en stimuleren het immuunsysteem. Terwijl critici zeggen de spijsvertering en darm zijn ontworpen om het werk te doen natuurlijk, voorstanders van dubbele punt zuivering teller dat er is weinig wetenschappelijk bewijs weerlegging van de voordelen.

Methode

Stap 1

Eerst overleggen met uw arts. Een kapitein reinigen omvat verscheidene dagen van niets meer dan het recept van citroen water verbruiken en het drinken van veel water om uitdroging te voorkomen. Het reinigen is niet aanbevolen voor diabetici of mensen die andere chronische gezondheidsproblemen hebben. Als u niet goed gehydrateerd verblijven, kan een verstoring van de elektrolyten ernstige complicaties, vooral als je nier- of hartziekte hebt.

Stap 2

Elimineren van verwerkt voedsel, vlees en zuivelproducten uit uw dieet voordat u de feitelijke begint reinigen proces. Als u liever niet te doen een volledige reinigen maar nog wil profiteren van een aantal van de reinigende eigenschappen van citroen water, bezuinigen op de consumptie van vette, zoete en verwerkte voedingsmiddelen. Drink een paar glazen van citroen water elke dag, zodat uw dikke darm, de lever en de nieren kunnen profiteren van alle herstelmaatregelen eigenschappen die citroen water kan hebben.

Stap 3

Spoelen van uw spijsverteringskanaal en dubbele punt op de ochtend van de eerste dag van het reinigen. Om dit te doen, Voeg twee theelepels van uniodized zeezout aan één kwart van lauw water. Schud krachtig om te mengen, dan drinken de hele kwart op een lege maag. Wachten tot na uw eerste stoelgang om te beginnen de citroen drinken water mix.

Stap 4

Drink de citroen water te mengen en regelmatig water voor 10 dagen. Verbruiken 8 oz. glazen van de citroen water te mengen om een tot twee uur gedurende de dag. Wanneer u het gevoel honger, water drinken. Als je begint te zwak voelen, drink een glas van de citroen water te mengen.

Stap 5

Drink een kruiden laxerende thee elke avond voordat je naar bed gaat. Dit zal helpen stimuleren dagelijkse stoelgang, een essentieel onderdeel van het reinigen proces.

Stap 6

Spenen jezelf geleidelijk uit het reinigen. Het zullen vier of vijf dagen voordat je weer normaal kunt eten. Begin door de invoering van vers geperst sinaasappelsap verdund met water in uw dieet. Op de avond van de tweede dag komen uit het reinigen, sommige plantaardige bouillon te drinken. Blijven drinken sinaasappelsap per dag. Op de derde en vierde dagen, groenten toevoegen aan uw soep en wat fruit eten. Eet geen vis, vlees, zuivel en tarwe producten voor een paar dagen tot uw systeem terug naar normaal is.

Recept

Stap 1

Maken een recept voor zes porties door toevoeging van 12 tbsp. elk van biologische citroen en biologische leerjaar B ahornsiroop en 2 tsp. paprika 60 oz. van gefiltreerd water. Citroenen zitten vol met vitamine C en mineralen die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Citroensap maakt het lichaam meer alkalisch door het neutraliseren van zuren en pH-balans van het lichaam te herstellen. De ahornsiroop levert het lichaam met extra vitaminen en mineralen.

Stap 2

Meng alle ingrediënten samen door te roeren of schudden goed.

Stap 3

Drink de citroen reinigen bij kamertemperatuur of als een warme drank, maar drink het niet koud.

Waarschuwingen

  • Terwijl het regime van het reinigen na een paar dagen kan veilig voor de gemiddelde gezonde persoon, zijn er sommige gezondheidsproblemen. Afhankelijk van het aantal glazen van de limonade je drinkt elke dag, u kan worden ernstig beperken het aantal calorieën die je per dag verbruikt. Bovendien, zal u niet worden nuttigen van eiwitten of vetten tijdens het reinigen proces. Dagelijks gebruik van laxeermiddelen is ook vereist als onderdeel van de routine te induceren stoelgang.

Tips

  • Gebruik altijd verse citroenen of limes in uw recept. Houd citroenen op het aanrecht te rijpen.
  • Meeste citroen water reinigen recepten oproep tot cayennepeper in plaats van de paprika. Cayennepeper helpt de verbetering van de circulatie door waardoor het makkelijker voor belangrijke organen te filteren toxine van het lichaam. Sommige mensen vervangen met paprika, als ze niet kunnen vinden van cayenne peper. Paprika is milder, echter, en dus niet hebben hetzelfde effect als cayennepeper, als het gaat om verhoging van de stofwisseling en bloedsomloop.

Wat die u nodig hebt

  • Vers sap van de citroen- of limoensap
  • Paprika of cayenne peper
  • Biologische ahornsiroop
  • Water
  • Uniodized zeezout
  • Kruiden laxerende thee

gerelateerde artikelen