De gevaren van een Baby drinken van teveel Water

September 27

De gevaren van een Baby drinken van teveel Water

De meeste mensen denken van water als een onschuldig drankje essentieel voor leven. Hoewel het voor volwassenen, geldt dit niet voor baby's. Wanneer je baby eet en drinkt is het op een zoals-nodig basis alleen. De voedingsstoffen in zijn lichaam zijn in perfecte balans. Hem water, voordat hij het daadwerkelijk nodig heeft kan dit evenwicht tenietgedaan en schade veroorzaken.

Behoeften

De behoeften van uw groeiende baby kunnen worden voldaan door zijn inname van melk formule of borst. Wateropname hoeft niet te worden een bron van zorg tot uw kind begint te eten van vast voedsel of totdat uw kinderarts u vertelt er dient. Volgens Dr. Alan Greene in zijn artikel van augustus 2009 voor de "New York Times", moeten alle hydratatie behoeften worden voldaan via formule of borst melk, zelfs wanneer uw baby gewoon dorst lijkt. Als uw kind is het eten van vast voedsel en nemen in ten minste 32 oz. van moedermelk of formule en nog steeds dorst lijkt, kan het wel veilig om hem te bieden tussen de 2 tot en met 4 oz. van water tussen de voedingen.

Watervergiftiging

Een van de gevaren van een baby met te veel water is watervergiftiging. Dit gebeurt wanneer water de vloeistof en elektrolyt balans in het lichaam compenseert. Een bovenmatige hoeveelheid water kan leiden tot de nieren teveel natrium uitfilteren. Onvoldoende hoeveelheden natrium en teveel water kunnen leiden tot zwelling en andere gevaarlijke symptomen brain.

Symptomen en preventie

Symptomen van watervergiftiging zijn duidelijk en omvatten aanvallen, prikkelbaarheid, slaperigheid, dalende lichaamstemperatuur en zwelling of zwelling. Volgens de Johns Hopkins Children's Center zijn baby's jonger dan 1 en degenen die zijn al uitgedroogd grootste risico op watervergiftiging. In een poging om te hydrateren hun zuigelingen na een aanval van braken of diarree, geven ouders vaak hun zuigelingen van water. Een gedehydrateerde kind ontbreekt echter ook meestal in elektrolyten ook. Voeden hem rechte water put dit evenwicht nog verder. De beste manier te vermijden watervergiftiging en uw kind gehydrateerd te houden is het gebruik van moedermelk of formule totdat uw kinderarts u anders adviseert.

Bacteriële infecties

Een andere oorzaak voor bezorgdheid in het geven van uw baby water is de aanleg van een bacteriële infectie. Bacteriën en parasieten kunnen vaak binnen slecht behandelde drinkwater. Om te voorkomen dat uw kind besmet water, gebruik een filtersysteem met een absolute poriegrootte of degenen die gebruik maken van omgekeerde osmose. U kunt ook overwegen kokend water te vernietigen van bacteriën of parasieten. Enkel ben zeker om te laat het volledig afkoelen alvorens het aan uw kind.


gerelateerde artikelen