Hoe om gewicht te verliezen door het veranderen van een dieet

December 19

Hoe om gewicht te verliezen door het veranderen van een dieet

Als u afvallen wilt, is het aanbrengen van wijzigingen aan uw dieet de beste plaats om te beginnen. Als je in een sleur van fastfood, hoog-vet, hoog-zout en hoge-suiker voedingsmiddelen of proberen een bevlieging dieet voor fast weight loss vastzit, is het tijd om een verandering ten goede. Een gezonde, evenwichtige voeding met veel verschillende (en de occasionele kleine verwennerij) is de beste weddenschap als het gaat om het verliezen van gewicht.

Stap 1

Knip geen onnodige calorieën. Denk over hoeveel calorieën je afval elke dag op de dingen die u waarschijnlijk niet zelfs genieten van dat veel--het stuk van candy hier, een paar stukken van suikerhoudende tandvlees, de koffie beladen met suiker en room of de soda tijdens de lunch. Start het uitsnijden van die dingen die niet noodzakelijk zijn.

Stap 2

Elimineer de rommel. Stopt u slingeren door de drive through en dineren op cheeseburgers, frietjes of pizza en uzelf trakteren op een dagelijkse dessert. Het is tijd om de ongezonde voedingsmiddelen--verblijf weg van trans en verzadigde vetten, uitgesneden en kiezen voor gezondere, onverzadigde vette opties. Vervangen door fastfood een gezonde boterham (misschien magere Turkije op hele korrels brood) en pizza eten met een magere kipfilet, gestoomde groenten en bruine rijst.

Stap 3

Vervangen door gezonde opties. Kunt u nog steeds genieten van veel van de dezelfde maaltijden die u nu doen, je hoeft alleen te zijn slimmer vervangen door gezonde voor ongezonde. Als u een zoetekauw en dessert hunkeren, jezelf niet ontkennen. Maar in plaats van taart of een koekje, een heerlijke fruitsalade of een lichte sorbet. Maken van een hamburger Turkije in plaats van een met rundvlees en kies gebakken zoete aardappel frietjes in plaats van Franse frietjes. Koken met olijfolie of canola-olie en verse kruiden in plaats van boter voor meer voeding en minder calorieën.

Stap 4

Focus op fruit, groenten en gehele korrels. Dit zijn enkele van de essentiële nietjes als het gaat om een gezonde voeding aan je helpen gewicht te verliezen. Volle granen (denk volkoren brood, volkoren pasta en bruine rijst), groenten en fruit bieden een enorm voordeel van de voeding. En zij kunnen u helpen afvallen doordat u opvullen met minder voedsel, en helpen die je voelen vollediger langer--houden u van honger en het bereiken van een zak chips of een grote cookie.

Stap 5

Stop de fad diëten. Zoekt u een dieetplan dat een evenwichtig, gezond menu biedt en verhinderen dat nodig voedselgroepen als koolhydraten of eiwitten elimineren. Vasthouden aan een bevlieging dieet kan achterlaten als u tekort aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, en je bent waarschijnlijk te pond stapelen terug op wanneer u uw normale eetgewoonten hervat.

Stap 6

Beperk uw delen. Zelfs met gezonde voeding hebt niet een pass te eten zoveel u wilt. Niet te veel eten, en het bepalen van porties--stoppen met eten wanneer u vol bent, en ga niet terug voor seconden. Een goede vuistregel is om te dienen zelf ongeveer 10 tot 15 procent minder dan je gewend bent aan het eten, zegt de American Council on Exercise.

Tips

  • Maakt gezond eten een levensstijl, niet zomaar een tijdelijk dieet. Vind gezonde voeding die je liefde, en experimenteren met verschillende manieren om ervan te genieten.

gerelateerde artikelen