Campings in de buurt van Gearhart (Oregon)

November 14

Campings in de buurt van Gearhart (Oregon)

De kleine stad van Gearhart, aan de kust van Oregon, is een populaire bestemming voor outdoor recreatie. Recreatie opties binnen de stad omvatten golfen op een van de drie cursussen, wandelen, tennis en straat fietsen. Gearhart van stranden, strand kammen, zwemmen, kajakken, surfen, fiets rijden en paardrijden zijn populaire activiteiten. Hoewel er geen campings in Gearhart, vindt u vele opties om te kamperen in diverse steden in de omgeving, sommige zo dicht 3 mijl ten zuiden, in de bruisende stad aan zee.

Seaside

De stad van de kust is de dichtstbijzijnde optie voor mensen op zoek naar campings in de buurt van Gearhart. Cirkel Creek RV Park heeft 44 RV sites, hoewel er geen tent camping beschikbaar. De cirkel Creek voorzieningen zijn gratis kabel televisie, Wi-Fi Internet, douches, wasserette en kampvuur ringen. Het park is een perfecte keuze voor sportvissers, zoals het is gelegen aan de oevers van de rivier de Necanicum.

Cannon Beach

Slechts 11 mijl ten zuiden van Gearhart is de stad van Cannon Beach, waar er drie campings. De Sea Ranch Resort en stallen, in de buurt van Ecola Creek, heeft RV sites, tent kamperen en hutten. Van het resort faciliteiten omvatten een supermarkt, koffiebar, Wellness-centrum, lodge en paardrijden. Ook is in Cannon Beach Wrights voor Camping, een tent en RV camping met 20 sites en Cannon Beach RV Resort, met 100 RV sites, in de buurt van het strand.

Hammond

Ten noorden van Gearhart vindt u de stad van Hammond, slechts 12 mijl afstand, en twee populaire campings. Fort Stevens State Park heeft meer dan 500 sites, met inbegrip van plaatsen voor tenten, RVs, hutten en yurts, die canvas tenten op de stoep met stapelbedden. Op het park is er een historische gebied met militaire kazernes van de burgeroorlog en de ruïnes van een schipbreuk, evenals verscheidene mijlen van wandelpaden. In de buurt van het State Park is de Astoria/Warrenton/Seaside KOA camping, met 22 plaatsen voor tent, RV en cabine kamperen en vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad.

Warrenton

Warrenton is 10 mijl ten noorden van Gearhart, aan de kust, en herbergt twee RV parken. Zonsondergang Lake Resort en RV Park heeft 55 RV sites, waaronder 19 sites van de waterkant, en tent kamperen wordt toegejuicht. Het resort heeft ook kabeltelevisie, boot en kano huren en een boot starten. Op Kampers West RV Park zijn er 160 RV sites en grens-stijl blokhutten beschikbaar voor huur. Beide campings zijn populaire bestemmingen voor vissen, opsturen en clamming.


gerelateerde artikelen