Gebruik van zonne-energie in het dagelijks leven

July 17

Gebruik van zonne-energie in het dagelijks leven

Wanneer mensen van zonne-energie denken, ogen ze zonne-energie aangedreven elektriciteit en de grote zonnepanelen gemonteerd op daken. Dit is zeker een optie te overwegen voor het gebruik van zonne-energie in je dagelijkse leven. Echter, zonne-energie uitgegroeid zozeer dat je nu veel meer opties voor gebruik op een dagelijkse basis hebben.

Opwekking van elektriciteit voor uw huis

De meest voor de hand liggende gebruik van zonne-energie is het genereren van elektriciteit voor uw huis. U kunt kiezen voor een volledige zonne-elektrisch systeem en jezelf volledig te verwijderen uit het raster (elektriciteitsbedrijf), of u kunt een gedeeltelijke systeem met behulp van het raster als een back-up of nachtelijke macht. In een back-up systeem geeft het raster macht alleen als er geen zon is en de batterijen die elektriciteit opslaan voor dergelijke tijden dood zijn. Nachtelijke macht gebruikt de kracht van het raster wanneer de zon ondergaat.

Warmte voor warm Water

Zonne-systemen kan het verhitten van het water in uw huis om uw warm water tank te vullen. Deze tanks moet goed geïsoleerd de warm water om temperatuur te houden zodra de zon ondergaat. Deze systemen vereisen meestal ook een warm water tank te hebben van een back-up verwarmingssysteem, maar de schattingen van het Amerikaanse ministerie van energie uw kostenbesparingen van water-stookkosten als 50 procent tot 80 procent. Sommige vrij goedkoop systemen ook Verwarm het water in zwembaden.

Openbaar gebruik

Meer steden wenden zich tot zonne-energie aangedreven verkeersborden voor verhuren u weet hoe snel je gaat of over te brengen boodschappen van ongevallen vooruit. Bedrijven zijn zonne-energie gebruikt om elektronische reclame schermen. Overal waar die je weer, zijn weinig zonnepanelen popping up voor het aandrijven van allerlei elektronische displays.

Diverse toepassingen

Bijna elk elektronisch apparaat dat GPS bevat of ontvangt gegevens via de satelliet, zoals semafoons en mobiele telefoons, gebruik van sommige van de oudste zonne-technologie rond. Satellieten die link ons naar meest massale vormen van media, direct of indirect kunnen stralen van de zon de macht hen. Space.com meldt dat onderzoek wil de haalbaarheid van het creëren van satelliet zonne-"dammen" om elektriciteit op aarde bepalen.


gerelateerde artikelen