Pols gewichten vs. gewogen handschoenen

July 4

Pols gewichten vs. gewogen handschoenen

Gewichten van 1 tot en met 3 pond toevoegen aan cardio activiteiten kunt verhogen van uw hartslag door vijf tot tien slagen per minuut en calorie branden door ongeveer 5 tot 15 procent te verhogen. Pols gewichten kan een effectieve manier om gewicht toe te voegen aan activiteiten zoals wandelen of stap aerobics. Gewogen handschoenen kunnen toevoegen gewicht aan boksen en kickboksen type trainingen worden gebruikt. Voer een lichte warming-up voordat het extra gewicht te nemen in uw routine van cardio.

Pols gewichten

Trainen met gewichten van de pols geeft u de weerstand van trainingshalter terwijl uw handen om te verblijven gratis. Velcro bandjes aanpassen het gewicht rond uw polsen te zorgen voor een gelijkmatige verdeling van gewicht rond je armen. Hiermee kunt u uw normale arm bewegingen blijven tijdens uw aƫrobe activiteiten. Wanneer kiezen pols gewichten, begint met een licht gewicht waarmee u uw armen vrij bewegen zonder te veel druk op uw gewrichten van de schouder.

Gewogen handschoenen

Gewogen handschoenen worden gebruikt voor activiteiten die betrekking hebben op ponsen variaties. Het extra gewicht van de handschoenen is opgenomen in de achterkant van uw handen. Dit houdt de gewichten op zijn plaats tijdens jabs, haken en bovenste delen. Aangezien bokszak bewegingen zijn reeds uitgevoerd met een zekere mate van snelheid, is het gewicht in deze handschoenen meestal zeer licht. Meest gewogen handschoenen houden uw hand in een vaste positie, waardoor u uw handen vrij te gebruiken tijdens het sporten. Sommige ontwerpen evenwel toestaan dat je vingers vrij zijn, het aanbieden van een alternatief voor de typische gewogen handschoen.


gerelateerde artikelen