Hoe te handhaven van een gezond hart

August 21

Hoe te handhaven van een gezond hart

Hart-en vaatziekten en beroerte behoren tot de top doodsoorzaken in Amerikanen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Enkele van de voorwaarden die tot verminderde hartfunctie leiden kunnen omvatten obesitas, hoge cholesterol en hoge bloeddruk. Het goede nieuws is dat er acties die u nu nemen kunt om uw risico van potentieel dodelijke voorwaarden en verbetering van de gezondheid van uw hart.

Stap 1

Gewicht verliezen als u overgewicht of obesitas. Zelfs een kleine hoeveelheid gewicht, zoals 5 tot 10 procent van uw lichaamsgewicht, verliezen kan maken een groot verschil in de hartgezondheid van uw en uw bloeddruk verlagen.

Stap 2

Oefening elke dag. De CDC raadt 30 minuten van oefening vijf dagen per week. Bent u momenteel sedentaire, opbouwen die door uit te werken voor slechts 10 minuten per keer op het eerste. Regelmatige lichaamsbeweging kan uw risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten.

Stap 3

Stoppen met roken als u dit doet. Niet alleen roken kan knippen jaar af van uw leven door het beïnvloeden van je longen, het ook kan verhogen uw bloeddruk en cholesterolgehalte, negatief beïnvloeden uw hartfunctie.

Stap 4

Bezuinigen op zout. Verminderen van uw inname van natrium tot 2.300 mg kunt dagelijks, of 1.500 mg dagelijks hebt u van risicofactoren voor hart-en vaatziekten, verlagen je bloeddruk, die op zijn beurt uw hart meer gezond maakt. Volgens EurekAlert, uitsnijden van voorverpakte levensmiddelen, kunnen fast food en commerciële specerijen drastisch verlagen de hoeveelheid zout die u inslikken.

Stap 5

Een handvol noten per dag als onderdeel van uw gezonde voeding eten. MayoClinic.com stelt dat noten uw LDL verlagen kunnen of slechte, cholesterolgehalte, beperk uw risico van het ontwikkelen van een bloedstolsel en verbeteren de conditie van uw aderen, die allemaal gezondheid van het hart verbeteren kunnen.

Tips

  • Neem contact op met uw arts vóór het begin van een nieuwe dieet of oefening programma, met name als u onder medische zorg voor gezondheid voorwaarden of het nemen van elk recept medicijnen.

gerelateerde artikelen