Gezondste ontgiftend Foods SAP

August 23

Gezondste ontgiftend Foods SAP

SAP is vaak onderdeel van een ontgiftend reinigen, die is een poging om het lichaam ontdoen van gifstoffen. Het lichaam heeft natuurlijke manieren van reiniging en ontgiftende zelf, maar in een wereld met milieuvervuiling, stress overbelasting en levensmiddelen die veel conserveringsmiddelen bevatten, sommigen geloven dat het lichaam extra hulp nodig heeft. Natuurlijke voedingsmiddelen zijn de beste hulpmiddelen voor elk type van zuivering, met inbegrip van degenen waar voornamelijk vloeistoffen worden geconsumeerd in de vorm van sappen. Fruit en groenten zitten vol met antioxidanten, die helpen het lichaam ontdoen van gifstoffen.

Citrus

Vitamine C, een van de meest belangrijke anti-oxidanten, is aanwezig in overvloed in citrusvruchten. Volgens de levens- en rauw voedsel helpen citrusvruchten kankerverwekkende stoffen uit het lichaam verwijderen. Citroenen en limoenen (lemmetjes) hebben flavonoïde verbindingen die stoppen van de celdeling in kanker cellijnen, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen website. Ook antibiotica gevolgen hebben en worden beschouwd als gunstig voor een goede gezondheid. Sinaasappelen, citroenen en limoenen (lemmetjes) stimuleren het immuunsysteem en zijn effectief tegen verkoudheid te bestrijden. Vitamine C is ook bekend om te beschermen tegen reumatoïde artritis. Het SAP van citrusvruchten is gemakkelijk geëxtraheerd met een juicer.

Knoflook en UI

Knoflook en uien zijn uit dezelfde familie. Beide zijn rijk aan zwavel-verbindingen, die belangrijk voor een scala aan voordelen voor de gezondheid zijn. Ze zijn goed voor het hart en kunnen helpen voorkomen dat de bloedstolling in de bloedvaten, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen. Uien kan helpen handhaven van bot- en bindweefsel. Knoflook is een uitstekende bron van vitamine C en zowel knoflook en uien hebben antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen. Knoflook heeft ook een antibacteriële en antivirale voordelen. De sulfiden gevonden in knoflook en uien kunnen helpen voorkomen van bepaalde kankers Wanneer geconsumeerd in grote hoeveelheden.

Tomaten en wortelen

Tomaten en wortelen bevatten antioxidanten en carotenoïden. Tomaten zijn rijk aan lycopeen, die kan helpen kanker te voorkomen. Wortelen zijn de rijkste plantaardige bron van de Pro-vitamine die een carotenen gekoppeld aan een verminderd risico in hart-en vaatziekten, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen website. Wortelen zijn de super voedsel voor beter zicht en tomaten spelen een grote rol in de prostaat gezondheid. Zowel de tomaten en de wortelen kunnen ook helpen om bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Groene groenten

Kool is rijk aan vitamine A en vitamine C, en vol met antioxidanten. De vezel in kool en broccoli helpen de spijsvertering te efficiënt verplaatsen van galzuren uit het lichaam, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen website. Broccoli is een belangrijke voedsel voor ontsmettingsbehandeling het lichaam. De anti-inflammatoire eigenschappen in broccoli maken het cruciaal bij de bestrijding van toxines. Broccoli en spinazie zijn anti-oxidanten, die goed zijn voor het helpen voorkomen van kanker. Spinazie is een uitstekende bron van vitamine A en vitamine C, en speelt een rol in de gezondheid van de botten en hart.


gerelateerde artikelen