Is het mogelijk om een vlekkeloze duidelijk huid in een dag?

August 26

Is het mogelijk om een vlekkeloze duidelijk huid in een dag?

Als iets moeite in het leven, vergt bereiken van vlekkeloze huid tijd en inspanning--dus het is onmogelijk om uw teint foto-perfecte in slechts één dag. Maar enkele wijzigingen aanbrengen in uw huidverzorging regime, make-up gewoonten en dieet, en waarschijnlijk ziet u een aanzienlijk verschil ter bestemder tijd.

Huidverzorging Basics

De beste gezicht producten afhankelijk van uw huidtype, maar bij het kiezen van een als uw dagelijkse reinigingsmiddel, aandacht besteden aan de ingrediënten. Kijk voor milde producten die diep-nareiniging stoffen zoals kaolien, een uittreksel van de speciale klei gebruikt als een schoonheid steun voor eeuwen. Reinigingsmiddelen met benzoylperoxide zijn ideaal voor de behandeling van inflammatoire acne (rode pukkels) terwijl die met salicyl zuur zijn meestal minder irriterend voor de gevoelige huid en ideaal voor de bestrijding van comedonal acne (whiteheads en mee-eters). Om de best mogelijke lange termijn resultaten voor uw huidtype, een dermatoloog te raadplegen.

Make-up zaken

In plaats van op een volledige gezicht van Stichting slathering, spot-traktatie donkere of rode vlekken. Zorg ervoor dat uw producten zijn gelabeld "olie-vrij" en "noncomedogenic" om het vóórkomen van verstopte poriën en resulterende breakouts. Hoewel make-up een snelle oplossing tijdens de dag is, kan het schadelijk is voor je huid als je het op 's nachts laat--altijd wassen af de dag vuil en olie voor het slapen gaan.

Dieet Details

Vermijd geraffineerde koolhydraten, die spike uw insulineniveaus. Uit onderzoek blijkt hierdoor reacties die tot breakouts leiden. Belasting op eiwitten, fruit en groenten, en drink veel water om te houden van de huid gehydrateerd. Kies voor volkorengranen en amandelen maken uw middag pick-me-up in plaats van chips of een cookie.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts over medische behandelingen voor uw huid als natuurlijke behandelingen u niet de gewenste resultaten geven.

Tips

  • Als je acht tot 10 kopjes water per dag drinkt zal het verbeteren uw huid door het wegwerken van bacteriën en toxines.

gerelateerde artikelen