Effectieve vitaminen voor fietsers

October 5

Effectieve vitaminen voor fietsers

Fietsen vereist stellaire fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Renners moeten doen alles wat dat ze kunnen om te houden van hun lichaam in topconditie fysieke verwondingen en vermoeidheid te voorkomen. Naast fysieke training en goede voeding is vitaminen nemen ook een andere manier fietsers hun lichaam gaat het tempo best mogelijk kunnen houden. Effectieve vitaminen voor fietsers zijn niet moeilijk te vinden en zijn betaalbaar, waardoor het gemakkelijk is voor fietsers op zoek naar een andere manier om gezond te blijven.

Vitamine B6

Vitamine B6 wordt beschouwd als een van de meest effectieve vitaminen die fietsers deelnemen kunnen, aangezien het helpt met fietsen-specifieke processen. Volgens «««Trails.com, vitamine B6 eiwitten afbreekt en helpt het vermogen van het lichaam om rode bloedcellen en zuurstof naar de spieren te vervoeren. Een ander voordeel is dat vitamine B6 helpt het lichaam release serotonine, een stof die de persoon maakt een goed gevoel. Vitamine B6 in pil of poeder vorm kan worden gekocht, en heerst ook in de sector bananen.

Vitamine E

Vitamine E wordt beschouwd als een levenslang-voordeel-vitamine die van ziekten zoals hart-en vaatziekten, beroertes, artritis, seniliteit, diabetes en kanker afwenden kan, volgens Ubbvitamins.com. Er zijn ook fietsen-specifieke voordelen. Renners die voldoende vitamine E, of meer dan het aanbevolen bedrag nemen, ziet een toename van de mogelijkheden van hun uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen. De vitamine beschermt ook de celmembranen van vrije radicalen met zijn antioxidant effect.

Vitamine C

Staving off virussen en andere vormen van de ziekte helpt een fietser in de zoektocht om in top conditie te blijven. Vitamine C doet dat, en is een veel voorkomende vitamine die wordt gevonden in veel soorten gemakkelijk te vinden voedsel zo goed zoals in capsule vorm. Volgens «««Trails.com, citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits nuttige hoeveelheid vitamine C, als bevatten doen sappen gemaakt van die vruchten. Tomaten en bananen hebben ook grote hoeveelheden vitamine C. Een ander groot voordeel van de fietsen van vitamine C is dat het helpt bouwen collageen, die is de bouwsteen voor pezen en slagaders. Vitamine C helpt ook bij het verwijderen van vrije radicalen die cellen beschadigen kunnen.

Vitamine B1

Lange afstanden rijden op een fiets neemt enorme hoeveelheden energie en het lichaam worden koolhydraten omgezet in energie. Volgens «««Healthguidance.com is vitamine B1 een essentieel onderdeel van het proces van dat het lichaam gebruikt koolhydraten omzetten in energie. Ook fietsers die krijg niet genoeg vitamine B1 zelf in gevaar brengen van het verlies van fysieke coördinatie in de grotere spiergroepen zoals de benen. Vitamine B1-tekort kan leiden tot een uitbreiding van het hart dat tot hartfalen of Long congestie leiden kan.


gerelateerde artikelen